9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 o kadar etiketledik bir kere bile tepki vermedi msb bile tepki verdi o vermedi
-
Utanmasam, sayın cumhurbaşkanımız adına bir hesap açıp denetmen yardımcılığı sınavı açıklansın diye bir tweet atacağım. O zaman hepsi birden retweet yarışına girerler.
Ama yapamam ki :))) -
@budageceryahu denenmeyen bi o kaldı zaten
-
https://youtu.be/8sRzgS632V8 DE Li Rİ YO RUZ️️️️ huni işine giren arkadaş zengin olacak gibi
-
@kardinalist adamın hakkını yemeyin özel kalem olduğu bilgisini profil bilgisinden silmiş verdiği tek tepki bu benim konuyla alakam yok bana tweet atıp durmayın demek istiyor
-
@gök-kız hocam satışlar güzel olacak. Tekstile de el atıyoruz. Tek parca düz boydan elbise. Koldan bağlamalı veya bağlamasız iki çeşidimiz var. Her renk var. Düğün ve kınaya özel simli, taşlı, güpürlü, dantelli vb. modeller üzerinde de çalışıyoruz.
-
@kai-hitwatari Allah sonumuzu hayır etsin
-
@kardinalist ne yalan söyleyeyim ben kendisini dikkate almadım pek arada bir etiket yapmışımdır şimdi bakanlık olayı kesinleşince dikkatimi celbetti ama demekki iyi yapmışım desene bu zamana kadar
-
-
Bu iş 180 günü de bulur 200 de olur
-
@krtalprn yeni ilan gelmeden açıklanır
-
Bu kadarı da gerçekten ayıp günah insana biraz değer verin daha söylenecek çok şey var da..
-
Şu kadar günde anladığım biz çok anlayışlıyız bu kadarı fazla ama onlar utansın.
-
@resetat duyum yokmu kardeşim güzel haberler bekliyorum senden
-
Oyle olduki daha sgk nin siteye girip bakma gereği bile duymuyorum aciklansa da bakma hevesi kalmadi.
-
@paretowilfredo hocam sizde yok mu bir gelişme
-
100 gün olmaz dedik oldu rekor kırılmaz dedik kırıldı Şubat bulmaz dedik Martı bulmaz dedik artık ne diyelim yaza kalmaz herhalde
-
@paretowilfredo üstad yok mu bir gelişme haber alacağınız kaynaktan
-
@shanks bunlar komedi yemin ediyorum kafalar cam gibi oldu
-
Desinlerki eylülden önce aciklamayacagiz. Biz de askere gideriz, ders çalışırız psikolojiyi duzeltiriz. Bir gençliği binlerce aileyi çok yordular