9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@siyasallı sizi tebrik ederim, kimse bugüne kadar elini taşın altına sokmadı bu kadar, inşallah işe yarar bir bilgi ile dönersiniz
-
@siyasallı adem hocaya özelden sorsak mı bilir herhalde ?
-
@mk5561 Bu süreçte ne dese tutmadı iş bakanlıkta olduğu için bile ihtimali yok.
-
@shanks yanlış anlaşıldım sanırım. Adem hoca bilir herhalde derken bakanlıkta @Siyasallı arkadaşımızın kime gideceğini yani yetkiliyi bilir herhalde demek istemiştim
-
@siyasallı İnşallah muhatap bulursun hocam.Tanıdık falan yoksa bilgi falan vermezler gibime geliyor.
-
@luthor bi siyasi aracılığıyla falan gidilse?
-
@mağdurum Mutlaka daha faydalı olur.Bakanlığın ve kurumun son 5 aydaki tutumunu düşününce gidip bir yetkiliden bilgi alabilme ihtimali uzak geldi bana.İnşallah insaflısı denk gelir.
-
Dernek başkanı Sinan bey ile irtibata geçsek mi acaba belki onun aracılığıyla bir görüşme ayarlanabilir. Ankarada olan 3-4 kişide onunla birlikte gitse yeter.
-
başlığın bi hareketlilik olana kadar kilitlenmesi lazım.
-
@varoufakis ne gibi
-
@varoufakis Sebeb ?
-
@varoufakis site bakıma alındığında yaşam fonksiyonum gitmiş gibi idi birde kilitlenir ise bende kilitlenirim
-
@paretowilfredo hocam sizin cevabınızi bekliyorum ona göre adem hocaya soracağım bakanlıkta ilgili birim neresi olabilir?
-
@eşref-i-mahlukat çok mantıklı yani ankarada olsam katilirdim gerçekten lütfen geri durmayin arkadaşlar ya zaten şu saatten sonra neyin çekilişi bu her imkan elinizin altında ankarada. Hem kendiniz hem bizim için bir fedakarlık yapmak çok mu zor
-
@krtalprn siteye girince sürekli bu başlık önüme geliyor,durduk yere moral bozuyor.Kurumun umrunda olmadığımızı,forumda çaresizce can çekişen bir avuç işsiz olduğumuzu gösteriyor.
-
@varoufakis Gözüm gerçekliği Ankara ayazı gibi neden yüzümüze çarpıyosun Bu platformda olmasa kafayı yeriz, hiç olmazsa seninle aynı sıkıntıları yaşayan aynı şeyleri düşünen bir sürü insanın varlığını bilmek ve yanlız olmadığını hissetmek iyi geliyor insana.
-
@varoufakis elbette ki kimsenin umrunda degiliz. okumanın degerli olmadigini babami her gordugumde anlıyorum aslinda.yine de bi hata yaptim onun yolundan gittim ama kimse de benim umrumda degil.biz bize yeteriz bosver. elbet aciklanacak ama birbirimize verdigimiz bu destekleri hep hatirlayacagiz
-
@varoufakis en azından aynı duyguları hisseden insanlar ile bir arada oluyorsun en iyi yaşayan bilir derler ya işte biz o yaşayanlarız burada hep beraber
-
Arkadaşlar burada sorayım daha iyi dguy ne guy dan farklı birşey mi gelecek ilan bununla ilgili mi olacak kafam karıştı
-
@shanks dguy merkez uzmanlığı, guy ise taşra özlük hakları ve maaş dguy'da daha iyi