9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
oktay tuncerin "düzenim seninle bozuldu" siiri var
ben ve sgkyi anlatiyor. okuyun geceniz guzellessin...siir okuyun,kitap okuyun,hayata karışın ben yapamıyorum bari siz yapin. -
sgk sitesinde denetmen yeterlilik duyurusu gelmiş biran için bizim sonuçlar açıklandı zannettim heyecanlandım
-
@black bu arada bir düzeltme yapayım yeterlilik değil yetki sınavıymış
-
Tahmini konuşuyorum. Sonuçlar ya 14 Nisa'na kadar açıklanır ya da yeterlilik açıklandıktan sonra açıklanır. Genelde aynı anda açıklamamaya çalışıyorlar.
-
@baumol diyelim ki aynı anda açıklanacak. Ne zamana olur
-
@budageceryahu Aynı anda açıklanırsa 20 illa 27si arasında açıklanır
-
Nisan mı Allah’ım ne hallere düştük ya bu işin tadı tuzu kalmadı kazansam sevinecek halde değilim çok yazık bize bunu yaşatmaya hakları yoktu ...
-
Gerçekten bende o kadar soğudum o kadar hissizlestimki açıklanırsa ne yaparım bilmiyorum
-
Mart ta yalan olacak sanki , öyle hissediyorum.
-
@senozli5334 nisan falan demeyin kalpten gidicem
-
@krtalprn duyumum yok ama , açıklanmadan bir hafta önce falan hareketlenmez mi ortalık normalde ?
-
Kıymetli dostlar Acil Eylem Planı’nı açıklıyorum:
- Başkan MSB mülakat sonucu açıklama twiti atınca daha önce konuştuğumuz gibi kimse yorum, rtw ve fav atmayacak.
- Kim işe başlar Allah bilir ancak işe başlayacak arkadaşlar derneğe üye falan olmasın. Sinan bey rtw yapmaktan başka bir icraat yapmadı hoş rtw’leride bizim gazımızı almak için yapıyor.
- Mevcut Bakan değiştiğinde herkes imkanı ölçüsünde sadaka dağıtacak ve bu haber memleketin çeşitli yerlerinde coşku ile kutlanacak.
- Ay sonuna kadar sonuçlar ilan edilmezse bir bidon 97 oktan kurşunsuz benzin ayarlayın Bakanlık binası önünde kendimi yakıcam
-
@eşref-i-mahlukat 5. İşe başlayınca herkes bir bacağını kıracak ve 3 ay rapor alacak
-
@hadinbahım Mülakat sonucumuzu öğrenmek için beklerken kafayı kırdık olurda işe başlarsak sağlam bacağımızdan da etme bizi
-
Bence bu ekip komple mangala gidelim ya. Valla daha nitelikli ve eğlenceli olmaz mı ? @genclerbirlikli Bodym ne dersin
-
@baumol bodycim havalar biraz daha isinsin mavi göle gideriz
-
@baumol sana duyum gelir hocam yok mu yeni bir şey
-
@genclerbirlikli Allaaah efso efso
-
@krtalprn Sorma utanırıııım sorma söyleyemeeem
-
@baumol sordum bile