9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@royharper yok hocam yazmadınız diye sizi suçlayamam kaldı ki benim gibi çok sonradan da böyle bir forumun olduğundan haberiniz olmuş da olabilir. Öyle olmasa bile yazmıyorsunuz diye suçlayamam, neyse aramıza hoş geldiniz :)) cidden başka fikri olan var mı ne yapabiliriz
-
@aliyar-bey hocam bunlara sabırla ve güzellikle cevap vermeyi nasil başariyosun
-
@shady1 hocam içinde kötü niyet, ortalığı karıştırma derdi olmadığı sürece hepimiz aynı yolun yolcusuyuz diye bakıyorum ben olaya. Hepimiz gerginiz, hepimizin olaylara bakış açısı farklı ama amaç ortak olduğu sürece sıkıntı yok bence :))
-
Arkadaşlar derse odaklanabiliyor musunuz? Bende durumlar pek iyi değil
-
@gök-kız ben bu mulakattan beridir çalışmıyorum önce ilan gelecek ilanı görmeden paçaları sıvamak boş sonuçta don dolaş aynı konuları unutup tekrar etmek zorunda kalıyorsun. Ama siz gelen az ilanlardan birinin sınavına hazirlaniyorsaniz çalışmayı süreye göre arttırın yada azaltın bence buraya takılmamak için bir sebebiniz var derim en azindan. Şunu da söylemek isterim hep inandığım birşeydir; çok çalışmak akillica çalışmak değildir kendine göre hareket etmelisin.
-
@Siyasallı sayesinde uzun bekleyişimizin müsebbibinin Bakanlık olduğunu teyit etmiş olduk.
Bundan sonraki süreçte dayanışma içerisinde baskı yapacağınız makam belli.
İmkânımız olsa, bir araya gelip sohbet edebilsek, her birimizin anlatacak kim bilir ne hikâyeleri vardır. Allah başka dert vermesin. Bu günler de geçer. Kalp kırmadan herkes fikrini açıklamaya devam etsin, belki de son düzlüğe yaklaştık. -
@mk5561 Bende sonuçlara göre yolumu çizerim diye düşünmüştüm. Ne sonuçlar açıklandı ne de ben yolumu çizebildim. Artık çalışmama gibi bi lüksüm kalmadı.. Müfettişlik için 1 haftadır çalışmaya çalışıyorum. Hem verimli olmuyo hem de alandan kazansam ingilizceden kaybederim Böyle saçma bi durum
-
@mk5561 hocam senin yine iyiymiş ben mülakata da düzgün çalışmadım. Kpss den beri çalışamıyorum diyebilirim tıkandım kaldım
-
@aliyar-bey etkinlikleri ders notlarıyla dolduralım iş kanunu falan belki dikkat çekeriz hem yazacak bişey bulamayanlar için de iyi olur
-
@gök-kız valla iyi fikir arada tekrar etmiş oluruz
-
@aliyar-bey bence bugün öyle deneyelim belki dikkatlerini çekeriz.Hiç olmadi bize faydası olur
-
@gök-kız Sgkdenetmenyardımcılığısonuçlarıaçıklansın Lütfen sesimizi duyun artık, bu arada tam rekabette mc=p gibi mi
-
@aliyar-bey aynen oyle fotoğraf eklemeyi beceremedim ama 150 gündür aciklanmiyo yazan fotoyu her tweette kullanırsak iyi olur bence
-
@budageceryahu arkadaşlar zafer tarikdaroglunun uçak gönderisi altına dolusalim lütfen dikkati çekmeye özel kalemden baslamali en azindan iletme ihtimali bakanın görme ihtimalinden yüksek diye düşünüyorum
-
@gök-kız öyle bi foto mu var ki bilmiyordum
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gök-kız öyle bi foto mu var ki bilmiyordum
yeni girdim twitter a gördüm şimdi
-
Hasi fotonun altina buyrun
-
Tepki vermemeye and içmiş gibiler️
-
@gök-kız Hocam 1600 kişinin beklediği sınavla alakalı 10-15 kişi tweet atarsa muhatap alınmamamız gayet normaldir.Adaylar dahil kimsenin umrunda değil bu alım.Hakkını soran bile yokken biz adamlardan cevap bekliyoruz.1 yıl bekletselerde hak ediyoruz biz vesselam.
-
@luthor Aslında tüm iibf nin sorunu bizler atanmadan puanlar düşmeyecek. (Guy ilani geldiginde herkes tutuşur.) Inşallah ilanlar gelmeden açıklanır ne diyeyim