9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hadinbahım ben askere gittim geldim benden sonraki celp bile tezkereyi gördü.
-
Dostlar halen durum ayni. Bir hareket yok ki malesef haber olsun. Hep birlikte bakanligi bekliyoruz. Ucu acik bir zaman dilimi icerisinde.
-
@paretowilfredo bilgilendirme için Allah razı olsun üstad
-
@fişek-morgen oh ne güzel geçmiş olsun kardeşim
-
@hadinbahım İnsan yıllarca bile bekler ama belirsizliği beklemek kara delikte kaybolmak gibi
-
Bu böyle olmayacak tweet atıyoruz olmuyor, kuruma gidiyoruz olmuyor, bakanlığa gidiyoruz olmuyor. Artık ya bakanı yada cunhurbaşkanını bir yerde yakalayıp durumdar haberdar etmek. O da nasıl olur hiçbir fikrim yok.
-
Adeta inception
-
Bizi bu duruma düsurenler utansin sinav aciklansin diye gencecik insanlar 150 gündur harap edilir mi yazik valla.
-
Ya yapalım şu telefonla rehin alma taktığını bir iki kişiyle olmaz toplu halde yüklenmeliyiz özel kaleme özellikle madem dikkate alinmiyoruz rehin alalım diyorum özel kalemin telini bulup belirli gunler etkinlik gibi olmaz mi?
-
Arkadaşlar birsürü twit attık bakanlıktan hiçbir tepki yok acaba Cumhurbaşkanı genel sekreteri Başbakan yardımcısının Twitter da çok yorum olmayan paylaşımlar var altına yazsak bu işi artık cumhurbaşkanı çözer tek kelimesiyle 1saatte bile açıklanır . Önemli olan tecrübeli ve Twitter ‘i aktif ve sürekli kullanan birinin şu paylaşım altında toplanalım demesi . Önemli olan belli bir hastag belirlemek degil sesimizi duyurmak olmalı . Kim bizim sesimizi duyar o kişiyi iyi düşünmek lazım Fahri Kasırga Cumhurbaşkanlığı genel sekreteri bize yardım edebilir mi mesela ?
-
@htist Sn. Mustafa Varank atalım derim Cumhurbaşkanımızın sevdiği bürokratlarından
-
@kai-hitwatari geçen hafta buraya gelip te birşeyler yapmak için istekli arkadaşlarla beraber bir grup kuralım 10 kişi olsakta yeter önemli olan beraber somut adımlar atmak dediğimde yemedim laf girmediğim tartışma kalmadı, tek derdim sonuçların açıklanması için birşeyler yapmak istemektedi, ki o 10 kişi bakanı da cb yi de bir yerlerde yakalamaya çalışabilirdik, tartışma olmasın diye yorum yazmayı bırakmama rağmen hala bana laf atanlar var, istemediğim durumların içinde olmamak için cevap yazmıyorum ve yazmiyicam ama o gün bana bir kaç kişi destek olsaydı şimdiye etkili olucak bir grup kurmuştuk kendi içimizde ama neyse ben dersimi aldım bu saatten sonra kılımı kıpırdatmam size kolay gelsin bunu da söylemek istedim içimde kalmasın
-
Bence unutun en iyisi kendimizi de yırtsak açıklamayacaklar böyle bir mülakat falan olmadı hatta kpss ye bile girmedik biz
-
@krtalprn hocam söylediğiniz kişinin Twitter da hastag kullanarak ilk yorumu yaparsanız herkes gelir ben söylediğiniz kişiyi bulamadığım için ilk siz yazın dedim
-
@francisysidro hocam ben o konuyu kapattım tekrar açmanın lüzumu yok. İstediğiniz gibi takılmakta özgürsünüz. İster yazar ister yazmazsınız, ister tartıtışır isterse gülüş muhabbet edersiniz durumun orasıyla ilgilenmiyorum. Ben kılımı kıpırdatmam demenin alemi yok, bunu göstermenin en basit yolu yorum yapmadan pasif kalmak. Napayım yalvarayım mı ben anlamadım? Bu sizin tercihiniz. Bu saatten sonra zaten kimsenin içinden bir şey yapmak gelmiyor. Herkese hakveriyorum, ben tweet atıyorum diye veya başkası atmıyor diye açıklanmayacak. Elimden bu geliyor, gönül isterki belirli insanları tanıyıp onlara ulaşmak. Yapabildiğim bu, kendimi bu şekil rahat hissediyorum bir ihtimal görürler diye tweet atıyorum.
Bunları da tartışma yaratmak için yazmadım. Herkes ne yapıp yapmayacağında özgür. -
@krtalprn Twitterdan baktim CB özel kalem müdürü aktif kullanıyo.(Dr. Hasan Doğan / @hasandogan)
-
- CB Başdanışmanı Oktay Saral @oktay_saral
-
@htist @varank twit adresi bu Sn. Mustafa Varank ben arada twit atıyorum ama topluca bir atım daha iyi olur
-
@gök-kız Sn. Mustafa Varank Twitter adresi @varank
-
Tam olarak ne zaman yazdığımı hatırlamadım ama 1 ay olmuştur Cumhurbaşkanımızın başdanışmanlardan başka çare yok diye her neyse onlara odaklanalım artık