9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Duyuruyu yapan arkadaşı da akraba listeme ekledim
-
@umut-1-m kulakların çınlıyo mu :D:D:D
-
Ya hu durun illa mesai saatinde açıklanacaktır diye bir kanun hükmü mü var biraz daha bekleyelim bakalım Başkandan ses çıkacak mı.
-
@deüdem Hocam son haberleri kaçırdın sanırım listenin kurumda olduğu bilgisi var. Yüksek ihtimal de doğru. Telefonlara bakılmaması bu yüzden olabilir.
-
pazartesiye kalmayacak deniyordu peki hafta sonları sevdaya dahil miymiş?
-
@meçhulasker ctesi dahilmiş pazarın hükmü yokmuş
-
@deüdem insanların hevesini kırmak için mi yazıyon
-
@nonbisinidem hocam arkadaş zaten perşembe kesin demedi pazartesiye kalmayacak dedi cumartesi bile olabilir diyordu
-
@nonbisinidem pazar günü emmolunun nişanı var zaman geçer
-
@serhats aynen hocam kaçırmışım sağolasın.
-
@denetcii biliyorum yahu kulakların çınlıyor mu derken illa sövüyoz demedim ama duyuruyu o yaptığı için herkesin bahsettiği yegane isim o ondan dedim
-
@xxsalcaxx öyle bir amacım yok ama , güvenmek gelmiyor içimden yine yalan çıkacak diye
-
@deüdem hocam yarın açıklanacaklar başladıysa sonuçlar yakın demektir.
-
Belki de sınav komisyonu toplantıdadır şuan Liste Bakanlıktan gelince toplanmıyorlar mıydı?
-
@deüdem hocam bir sakin ol. Bak liste falan gelmis, yarin olsun bizim olsun. Kasma bu kadar.
-
Duyumcu arkadaşa teşekkür ederim. En azından birgünüm heyecanlı geçti
-
kurumu mu arasak mesai bitmeden belki birimiz bir şeyler öğreniriz, biraz bastıralım arkadaşlar ne dersiniz
-
Napıyorsunuz acaba hala açıklamayıp SGK Bey
-
@paretowilfredo üstad iyi haberlerle gelse keşke
-
Bakan,başkan,dernek başkanı,özel kalem müdürleri,duyumcular vs 7 aydır bizimle taşşeron geçiyorlar sağolsunlar