9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mağdurum nickname de gizli o dedikleriniz lutfen
-
@budageceryahu bizim başkan da haber verdi 2 ay önce söylemişti az kaldığını hakkını yemeyelim lütfen
-
@hukukcusmith hocam hep olay mahallindeyiz zaten sen de haklısın
-
@mağdurum hocam bize de yap bari anca geçer zaman
-
@mağdurum burnuma kek kokusu geldi yeminle:) olsaydı da yeseydik
-
Biri daha bu duyumu teyit etsin lütfen
-
Buralar karışacak vaziyet alın
-
@aliyar-bey aşırı vaziyetteyiz
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 bende kazanayım senin dişini yaptırıcam :):)
Hahahaha =))
Yahu nasıl bir promosyon bu 9lar
Açıklanma telaşıyla dönüp bir yazılanları yazdıklarınızı okuyun gülmekten çekyattan düşersinizNot : Forum bağımlılık yapar sizleri de muhtemelen 10.dönem sayfasında diğer meslektaş adayı kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışırken göreceğiz
-
- Proda biri yarın açıklanacak demiş ve küfür yemiş ertesi gün başkandan tweet gelmiş haydi bakalım:)
-
@nonbisinidem yiğen ile oynuyordum bizim yiğen bile yaşını doldurdu yürümeye başladı biz mülakata girdiğimizden beri
-
@famefabre bi kazanayım 10ların forumuna ohh ohh yazıp pislik yapıcam :))))
-
@famefabre hocam bizde komiklik olsun diye yazıyoruz zaten:)
-
Dostlar 9.promosyonu 0.1 ile kaçıran kardeşiniz olarak tamamen karabulutları dağıtmak amaçlı bu ciddi duyumu paylaşmak istedim. Büyük ihtimalle yarın dendi eğer geç kalınırsa pazartesiye kadar kesin dendi. Dolayısıyla bu geceyi uykusuz geçirmenizi yeğlemem. Söz konusu duyumda yarın olmazsa mesela cumartesi dahil açıklanma ihtimali var. Ona göre davranmanızı rica ediyorum. Yarın olmazsa üstüme çok gelmemenizi rica ediyorum. iyi akşamlar iyi çalışmalar.
-
@krtalprn benim 2 arkadaşım hamileydi doğurdular kırklarını çıkardılar şu an büyütüyorlar :))))
-
@nonbisinidem tahmin edebiliyorum hocam
-
@umut-1-m baskanim az bir puanla kacirdiginiz icin uzgunuz ama insllah 10.promosyonda hakkinizda hayirlisi
-
Acaba @paretowilffredo 8. Pro açıklanmadan önce biliyormuydu açıklanacağını bir gün önceden felan
-
@hukukcusmith, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@umut-1-m baskanim siz misiniz yoksa twit atmayip burdan mi yazdiniz.
Benim de aklıma başkan geldi :)))
-
@umut-1-m 10.promosyon ilani ile ilgili bir duyumunuz var mi hocam hemen gelir mi.kpss oncesi mi sonrasi mi