9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@staticman Allah aşkına size ne cevap verdi hocam ?
-
@staticman size de mi gelen evrak falan yok dediler
-
@staticman bencede bezdirme politikasi hepsi
-
İster misiniz biri çıkıp desin şimdi gvs ler devam ediyor diye
-
Bezdirme politikası olabilir ama saçma değil mi, eğer ellerinde ve kısa sürede açıklayacaklarsa neden hem bizi rahatlatmak hme de bizden kurtulmak için bu hafta bitmeden bitecek tarzı bir şey demiyorlar. Asıl öyle kurtulurlar bizden
-
@baumol yemin ediyorum midem bulandı artık o lafı duymaktan
-
@denetcii hocam Gelen bişey yok olsa hemen açıklarız zaten dedi. Ama mesai bitiyor dedim öyle deyince geç vakitte olsa açıklanma ihtimali var haftaiçi olduğu sürece dedi. Haftasonu felan açıklanma ihtimali var mı dedim. Haftasonu mümkün değil dedi. Genel olarak aklıma ne geldiyse sordum. Arayın boş vermeyin sizde oyalayın. Taktik maktik yok bam bam bam.
-
Yarına kalsa da yanına kalmayacak SGK..
-
@black umut dünyası hocam
-
Hayda bir seviniyoruz bir üzülüyoruz @paretowilfredo üstad bu durumu bir açıklığa kavuştursan rica etsek
-
0 (312) 207 85 39
Bu numaradan yüklenin arkadaşlar.
Arayın 2 dk da olsa varlığımızı hissettirelim.
Biz elimizden geleni yapalım.. -
@ilkhedefsgk ile iş teftiş sınavından sonra epey konuştuk. Boş bir lakırdı olsa burda yazmazdı. Ama tabiki geldi diye hemen olamayabilir. Bürokratik işleri var bunun. Çok fazla savrulmadan hayırlı haberleri bekleyelim.
-
Memur olsanız kim olduğunu bilmediğiniz birine, hele ki hiç bir yetkilinin açıklaması yokken , isten atılma pahasına bilgi verir misiniz ? O yüzden bekleyin @paretowilfredo paretow dan gelecek teyit haberini
-
@agustcomte bence çok mantıklı
-
@baumol kardeşim bizim boş işlere vaktimiz yok istiyorum ki benim bildiğimi başkalarıda bilsin. duyduklarımı söylüyorum bayadır da yazmıyordum aslında ama bir duyum alınca paylaşmak istedim. kurum aynı kurum ama çalışanların yapısı farklı biri bakanlıktan bize geldi diyor bir diğeri gelen evrak yok diyo ilginç gerçekten. ben 2. kişinin aramasınlar diye öyle dediğini düşünüyorum... bakalım 24 saat içinde neler olacak
-
@ilkhedefsgk ben aylar öncesi aradığımda hiç unutmuyorum bana orda çalışan şunu demişti listeler bakanlığa gitmiyor diye şok olmuştum sanırım ordakikerin de bence bir bilgisi yok liste gelmiştir başkanın önündedir aşağıya ulaşmamıştır veya şu anda sonuçları giriyor olabilirler aramasınlar diye de şöylemis olabilirler
-
Ben şimdi konuştum gelen bir şey yok dedi. Hafta sonu açıklar mısınız dedim. Bizim de çoluğumuz çocuğumuz var dedi. Başkası açıklar belki dedim benden başkası açıklamaz dedi. Bize gelen birşey yok yemin edebilirim dedi. Duyum da yok dedi.
-
@meçhulasker dedi naber dedim iyidir :d
-
@krtalprn aynı şeyi bana da söylemişlerdi hatta 2 kez üst üste aramıştım biri listeler bakanlıkta gelince açıklıcaz derken ötekisi bakanlığa bağlı değiliz listelerin komisyondan gelmesini bekliyoruz demişti. Aynı birimdeki 2 kişi birbirinden bağımsız şeyler söylüyorlar.. Bence her kurumda olduğu gibi Sgk'da da kurum içerisinde çalışıp da işleyişe dair pek çok şeyden bihaber olan tipler var... O yüzden ben o telefonu açanların söylemlerine pek de takılmıyorum açıkçası
-
Senin çoçuğunda 6 beklerde ne demek olduğunu o zaman anlarsın.. ararsam kötü kOnusuruö ben susuyorum... Allah hepimize sabır versin arkadaşlar