9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hiç kimsenin temkinli davrandığı falan yok bence olduğu gibi söylüyorlar benim duyduğuma göre ise de hala gelmediği yönünde...
-
@denetcii yırtmak uzeresin masraftan
-
@meçhulasker kardesim adamlarin sucu ne o kadar suredir bekleten onlar degil ya ben yuz yuzede gorustugum kadariyla gayet iyi insanlar kaldi ki kuruma yarin gitse aciklamadan birakmazlar haftasonu zaten adamlara birsey gonderilmez tamam hak veriyorum bizde bekliyoruz ama yapmayin boyle seyler
-
Bugün açıklanmaz herhalde sonuçta yarın son mesai günü o yüzden bizi düşünüp yetiştirmek için seferber olacaklarını hiç zannetmiyorum. SGK müşakatın açıklanmasında bile ağızda tad bırakmayacak anlaşılan, yarın ola hayrola.
-
@hattorihanzo haklısınız hocam. Ama sitemim aslında konuşmadaki diyaloglar üzerinden yetkililere idi.
-
@meçhulasker @hattorihanzo yani bizim de insan evladı olduğumuzu vurgulamak istedim
-
@shady1 Hadi sende kırmadın yırttın :):)
-
@meçhulasker hocam haklisiniz tabii ki ama eminim bizlerle birebir muatap olan onlar ve gercekten gelmis olsa sevgi ile olmasa dahi yeter artik bir an once bitirelim derler onlarinda memnun oldugunu dusunmuyorum
-
@hattorihanzo evet hocam zaten konuştuğum kişinin ses tonu da bıkmış vaziyetteydi. Gerçekten ses tonu da samimiydi.
-
@resetat durum stabil mi hala
insallah gvs lerle ilgili degildir kuruma ulasmamasi -
Bizim listeyi tosuncuk alıp Uruguay a kaçmış olmasın
-
Bence telefonda verilen bilgilerin tamamı yanlış cok fazla bilgi kirliligi var suanda lutfen sag duyulu olalim bu iş bugun yarin bitti gvs falan kalmadi
-
Arkadaşlar bizzat en yetkili makamdan aldığım bilgiyi paylaşmıştım yine söylüyorum. Soruşturma devam ediyor beklemeyin diyorum ama kimse inanmak istemiyor maalesef sürekli boşa beklentiye giriyorsunuz.
-
@utku arkadaşım madem öyle bari kaç kişinin soruşturmasının bittiğini de öğren de en azından tahmini tarih belirleyelim kafamızda
-
Güvenlik soruşturması hala devam ediyorsa amel defterlerimiz ellerinde olabilir.
-
@utku kardeş paylaşmıştım diyorsun ama geçmiş iletilerinde böyle bir bilgi vs yok ?
-
@paretowilfredo hocam pusudayız durum nedir? Sen okey verirsen geri kalan duyumları dikkate alıp canımı sıkmayacağım
-
Benim umdum Cuma gününden. Her açıdan mantıklı yarın ola hayrola gençler bugün dükkanı kapatıyoruz
-
@brzezinski yanlış hesaptan attım kardeşim sen biliyosun beni:)
-
Ve zaman yine durur