9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo 'da dönüş yapmadığına göre bugünlük dağılıyoruz beyler bayanlar yarın sabah ola hayrola
-
@utku bence bunlar üzerimizde deney yapıyor.
Başımıza bir iş gelmez inşallah.
:))) -
@Baumol evet biri geldi ve gvs ler hala devam ediyor dedi
-
@utku tövbe estağfurullah Allahım sen sabır ver
-
Ben artık bugün yarın açıklanmasını geçtim listeler geldi mi artık o bile şüphe için de benim için ben bir süre yokum yoksa cidden kafayı yicem artık herkes Allah'a emanet olsun
-
Günlük gvs devam ediyor limitimizi de aldık çok şükür.
-
Kuruma gelen bir şey yok işte. İnşallah bizi yanıltırlar açıklanır ama hâlâ durum aynı.
-
Abi hala soruşturma diyolar ya
-
@shady1 soruşturmaya yakında İnterpolü dahil edecekler
-
Amerikan başkanı dahil herkes devreye girdi heralde
-
Sinirden gülüyorum ya
Ne gvs imis
Kaplumbağa bile sgk dan daha hizli -
Guvenlik soruşturması falan yok. Bakanlikta listenin onayi icin bekliyordu. Bakan imzaladığını için cok yakın zamanini kullandı. Bakan hnm gvs olsa neden bunun devam ettiğini soylemesin Allah için.
Yetkili kisiden gvs devam ettigini söyleyenler en yetkili kişi m selim bagli degil mi cuma günü eskisehirdeydi. Hidayet mercan bey kime sormuş olabilir sizce
Sgk denetmen yardimcilari dernegi baskani sinan uzunpinar sgk baskan yardımcısı görüştüğü zaman bu hafta bekliyoruz dedi
Allah askina bunlardan daha yetkili bu olabilir -
Daha yetkili kim olabilir sgk baskani sgk baskan yardimcisi direk soylemediler ama onlara soruldu hemem karamsarliga dusmemek gerekir.
-
Ben 7. Ve 8. Promosyon gruplarına duyumu olan var mı diye sordum bizim gruplar dışında bakalım ortak duyum çıkacak mi? Bu arada biri şu ışıklara baksa ya baksa da anlasak anyayı konyayı
-
Arkadaşlar biraz önce Yanlışlıkla eski hesabımdan yazmışım tekrar söylüyorum . Bana gelen bilgi soruşturmanın devam ettiği kesinleşen hiçbişeyin olmadığı yönünde. İnanıp inanmamak size kalmış . Bilgi bakanlıktan ve söyleyen kişinin yanılma ihtimali çok düşük olduğu için paylaşıyorum.
-
Kurumu aradım şimdi telefonu açtılar. Ama yine bir gelişme yok dendi.
-
@meçhulasker telefonu actilar mi??? Bu saatte?
-
Gvsleri hergün tekrar tekrar yapıyolar galiba eğer hala bitmediyse
-
@mk5561 evet hemde hemen açtı. Biz sizden çok istiyoruz açıklanmasını dedi.
-
@mk5561 niye bu saate kadar kalmışlar? yoksa??