9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 bence de o ışıklar bize yanmaz.. bizden başka herşey acil zaten bıktım yeminle Allahım sen acı
-
@meçhulasker duyum beklemekten yorulduk zaten bide bize defanstaki adamdan gol bekletme hocam
-
@paretowilfredo üstad iyi değilim umut vaad eden bişey söyle lütfen
-
Bizim (8. Promosyon) pazartesi eğitimimiz başlıyor arkadaşlar.. İnşallah o zamana kadar açıklanır ama açıklanmamış falan olursa bi de biz sorarız daire başkanına konuyu..
-
@hayalimsgk eğitim nerde hocam
-
Arkadaşlar, olur da atanırsak bu kurumda tam bir dayanışma içerisinde olalım. İşi çok iyi öğrenelim, kendimizi kimseye ezdirmeyelim. Yeni gelenleri de iyi yetiştirelim.
İnsana pek değer vermiyorlar galiba. Yoksa Allah rızası için bir açıklama yaparlardı. -
@gonzaloluca Kemer’de Hocam
-
@hayalimsgk Allah kolaylık versin hocam darısı 9.promosyona
-
@hayalimsgk iyi tatiller
-
@hayalimsgk •8ler buraları boş bırakmıyor .
Üstadın da dediği üzere İNŞALLAH sormasına gerek kalmadan açıklanır da buralar bayram yerine döner -
Duyumların bu kadar zıt olmasını inanın aklım almıyor.
-
Bende ik da telefonu açan @paretowilfredo o yüzden bize burdan cevap vermiyor
-
bi kere de egitimde olan ben olayim ya...bi kere de açıklandığında aglamayayim. yarindan umidim var sonucumdan olmasa da.....
-
@paretowilfredo üstadım nerelerdesin?
-
@hayalimsgk aklima ilk istanbul kemer geldi ne kadar fakirim :))
-
@b-ays eğitimler eskiden Ankaradaymış ama artık Antalyada oluyormuş daha önce konuşulmuştu o yüzden benim aklıma direkt deniz kum güneş geldi:D bi de acaba bana da kısmet olcak mı sorusu :))))))
-
@nonbisinidem bizdeki şansı düşününce eğitimler tekrar Ankara'da olur gibi
-
@gök-kız sen ne diyosun bizdeki şansı düşünürsek eğitimler Hakkaride bile olabilir töbe estağfurullah :)))))
-
@paretowilfredo üstad nerdesinnnnnnnn??? Çok rahatsız ettik beynini yedik farkındayız ama bir habere muhtaç durumdayız Nolur bize güzel bişeyler söyle yalvarırım :((((
-
@nonbisinidem aman hocam naptin Ankara iyidir güzeldir