9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sevgili dostlar bugünde tırt çıktı. Umutlar yarına kaldı. Cumadan sonra gelir inşallah.
-
Ben size bugun aciklanmaz dedim. bakin şimdi nooldu
-
Bana kalırsa bu hafta aciklanmayak
-
Listeler cb da diyen çıktı sinirlerim bozuldu
-
@shady1 hocam zorlamayın bence yeterince gerginiz
-
1 saattir hayal kuruyorum.kazanirsam ne yaparim kazanamazsam ne yaparim diye. ikisinde de ortak olan tek bir sey vardi: aglamak
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 hocam zorlamayın bence yeterince gerginiz
Valla biz de bıktık bu sgk dan. Bi insan olumsuz olduğunu bildigi seyi bu kadar bekler mi bekliyoruz iste
-
@shady1 hocam umut denen şey hem çok muhteşem hem de bir o kadar da berbat birşey
-
@Sgkbıkkını bu ne güzel bi isim. Arkadas bosuna koymamis Hep aklıma geliyo
-
@muratkilicc valla allah yazdırmadı cümlenin sonuna doğru çarpıldı kesin=)
-
@yasaklı hocam efsane görmüşsün. Ben düz okudum onu ya
-
@kai-hitwatari artik aciklanacak yazsa da beyin sgk ile iliskilendirip aciklanmayacak olarak algilar zaten.
-
Dostlsr gorustugum kisiler oldu dedikleri biz de bekliyoruz su an icin. Onlara bilgi geldiginde bana da iletecekler. Yogunum biraz o nedenle girip sık yazamiyorum dostlar ancak bilgi icin yoklamaya devam ediyorum. Bilgi gelince paylasacagim..
-
Yarın da açıklanmayacak arkadaşlar boşuna ümitlenmeyelim bu haftayı da pas geçiyoruz büyük ihtimalle henüz daha gelen bir şey yok kuruma.
-
@paretowilfredo eyw üstad. Güzel haberlerini bekliyoruz.
-
@resetat git sen getir arkadaş o zaman ne gelecekse
-
@yasaklı Liste gitmedi ki bakanlıktan hala
-
@resetat gvs ler bitmiş mi kardeşim?
-
Inanamıyorum hâlâ gvs'yi nasıl soruyorsunuz? Gvs bahane gvs falan yok. Atanan arkadaşlarda göreceksiniz gvs yapıldığını.
-
@nolmuyor hocam gvs diyemeyiz ona gvs zaten açıklandıktan sonra olacak ama bakalım hayırlısı