9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nolmuyor Sanırım bilmiyordu hocam
-
-
Umarım sayın başkan cuma ortaya çıkıp ptesi açıklayacağız demez haftasonu geçmez valla.
-
@ilanmılano unuttum kusura bakmayın, mesai de bitti pazartesi inşallah, diyebilir
-
@Baumol nerdesin hocam sen de gel
-
@famefabre hala kopamadık buralardan üstad:) Artık tünelin sonundaki ışık görülüyor gibi yavaş yavaş.Aramıza yeni katılacak meslektaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
-
foruma kayıt olduğum günden beri "yarın açıklanacak" duyumunu bekliyorum
-
@meçhulasker hocam sen 15 gundur duyuyorsun. Biz napalım
-
@kai-hitwatari hocam buralardaydım yine sizi takip edip etkinliklere katılıyordum foruma geç katıldım
-
- Günden itibaren her hafta" bu haftadan umutluyum" lafını duydum . 25. Hafta ( içinde bulunduğumuz) son olur inşallah
-
Biri daha desin yarın açıklanacak diye hemen gitti heycanım
-
@meçhulasker yarin aciklancak yarin yarin yarin
-
Herkes nereye kayboldu uyudunuz mu yahu
-
Tam olarak taşikardi şuan içinde bulunduğum durum.:)) işin kötüsü şuan ;
Başarılı asil
Başarılı yedek
Başarılı
Başarısız
Aceba hangisi olacak korkusu sardı dört bir yanımı️(Kaçıncı mülakat sonucu bekleyişim hatırlamıyorum)
Kaybetme durumunu tam olarak alışamasamda biliyorum ama kazanırsam ne yaparım bunca zaman dan sonra gerçekten bilemiyorum.
Çırılçıplak kazandım diye sokağa fırlayabilirim “ARŞİMET” gibi -
@shady1 çok iyi geldi buna bağımlı olabilirim
-
yaaaa kaçırdım her şeyi kaçırdım lütfen çok fazla konuşma var elim titriyor kalbim durmuyor biri akşamın özetini geçebilir mi n'oldu n'oldu n'oldu heyecanım patalatacak kalbimi
-
@malthuss insanı en çok üzende başarılı yazısını görüp asil veya yedek yazmaması olur,bence bu sistem değişmeli
-
-
Başarılı ve başarılı asil farkı neden?
-
@vorgheizer 70 ve üzeri almış ancak yedek dahi olamamış : Başarılı