9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 hocam arkadaş kötü birşey dememişten ziyade benim kızdığım olay bize forumda vakit öldürüyorsunuz diyen insanların mülakatlarına bile girmemiş oldukları sınavların forumlarına girip vakit öldürüyor olması.. Benim bu süreçle alakam yok ama size tavsiyem bıdı bıdı bıdı... Uzaktan davulun sesi hoş gelir. Ben en azından beni ilgilendiren bir forumda vakit öldürüyorum başkalarının mülakat forumlarına dalıp laf atmıyorum işte asıl mevzu bundan ibaret...
-
@nonbisinidem peki hocam kızma
-
@shady1 yok cnm kızgınlık ne demek
-
Kusura bakmayın alakasız olacak biraz ama 2 gündür forumu okuyamıyorum. Sürekli kendini yeniliyor. Bir önceki sayfaya dönüyor. Sizde de aynı sorun var mı?
-
@1903bjk hocam şiir gibi yazmışsınız üzüldüm vallaha şimdi:)
-
Onu bunu bunu bırakında Duyum yok mu duyum ?? Ondan haber verin siz gerisi teferruat . Herkes umutlu ama umut karın doyurmuyor bana duyum verin
-
@samet06 Aynı durum bende de oluyor. Bazen yapıyor geri düzeliyor iphone ile ilgili bi durum da olabilir. Tablet ve pc de yapmadı.
-
@samet06 aynen bende de oluyor durmadan sayfa yenileniyor. hele telefondan ileti yazarken önce başka yerde yazıp buraya kopyalayıp gönderiyorum.
-
@agustcomte En geç haftaya cuma ( temenni )
-
Safariden girin sayfa yenileme sorunu olmaması için
-
@alibeke "ders alıp nasihat dinleyecek yaşı geçeli çok oldu" dostum. Eyvallah..
-
Haftanın ilk gününden ümitsizlik başlamış
-
O kadar tweete sessiz kalıyorlar biri küfür ya da hakaret etse hemen işlem yapıyorlar. Çok enteresan
-
@paretowilfredo hocam hiç haber yok mu ?
-
@resetat hocam sizden bir haber var mıdır ?
-
@gök-kız Olduğu vakit yazacağım dostum.
-
@paretowilfredo Üstad çok yorulduk artık. İnşallah hayırlı haberlerin gelir.
-
Aşık veysel der ki , üstadlar da çare değil yarama.
-
@senozli5334 Çok yaşa dostum. Tebessüm ettirdin beni
-
@denetcii Bakanlıkta hocam hâlâ.