9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hangi numaradan ariyorduk, bari arayalım yazalim, yoksa aklımı iyice kaybedecegim, ama allah illa ki sorar hesabını bizi bu hale getiriyorlar
-
Hafta sonu diyordum Pazartesi duyum gelir bir dünya troll de olsa ama o bile yok
-
@yasaklı her şeyi değerlendirmek :((
-
@krtalprn gvs değil yapılan
-
Eyy troller bari siz yazın:)
-
@krtalprn profiline girince "... ile sohbete başla" seçeneği var.
-
Takvim stabil mi hala dostlar yoksa oynama yaptılar mı ileri atmamışlardır inşallah
-
Durun bari ben trollük yapam da heyecan olsun:) Arkadaşlar aldığım bilgiye göre sonuçlar bu hafta açıklanıyor açıklanmazsa küfür etmeyin ben duyduğumu söyledim :):):)
-
@resetat Peki be yapılıyor şu an ? Kurum başkanı bakanlığı arayıp sormuyor mu hiç listeler noldu gönderin diye ? Hocam herkes mi korkuyor pısmış.
-
@denetcii senin o kulağını varya söyle bakayım hangi kulağınla duydun he hangisi bu muuu
-
tel verin arkadaşlar az daha rahatsız edelim? biz rahat değiliz onlarda oturup çay içip durmasınlar akşama kadar
-
@yasaklı Hocam hep trollere inanıyoruz bu hafta da ben şansımı deniyorum :)Onlar da duyumu olmadan yazıyorlar bizim ne eksiğimiz var
-
@paretowilfredo hocam sizide darlamak gibi olmasın ama lutfen bugun bize ''sonuçlarınız önümüzdeki seneye kalmış'' şeklinde bile olsa bir şey söyleyebilmek için elinizden geleni yapın. Biz kafayı yedik..
-
@kaldoraç Gece gündüz çalışıyorlar :)))
-
@resetat Allahtan gece gündüz çalışıyorlar 7 aydır...
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@yasaklı Hocam hep trollere inanıyoruz bu hafta da ben şansımı deniyorum :)Onlar da duyumu olmadan yazıyorlar bizim ne eksiğimiz var
@denetcii yi kaybettik sonunda
-
bence başkan bu kez "açıklayacağız" diye değil de "açıkladık" diye tweet atacak
-
Bir şey bilmiyoruz deyip duruyorlar her aradığımda, sanki gizli servis
-
03122078539
03122078443Soran arkadaşlar için bu numaralardan birini arayabilirsiniz geçen haftadan beri arıyorum haftaiçi her gün düzenli şekilde. Ya da birilerine arattıırıp sorduruyorum
-
@shady1 vallaha kaybettik hocam