9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn oysa herkes öldürür sevdiğini,
Korkaklar öpücük ile öldürür…
Yürekliler kılıç darbeleriyle.
Sgk açıklanmayan listelerle... -
@krtalprn bu saatten sonra iki hafta icinde aciklancak duyum sayilmaz zaten olasi birsey bu somut bir adim hala yok.
-
Selamın aleyküm dostlar. Peşinen söyleyeyim henüz bir bilgi yok. Hâl hatır sormaya geldim. Nasılsınız? Hâlinizi çok iyi biliyorum aslında hâl sormak da anlamsız, hâl ehli sormaz. Sabırlı olmaktan başka seçenek yok malesef her ne kadar tükenmiş olsanız da. Tek güvenceniz inanan dostlar için de inanmayan dostlar için de ilahi adalettir. Adalet tüm insanlık için vakidir çünkü. Bu sıkıntınıza kasten / ihmalen sebep olan her kimse emin olun ki bir şekilde bununla karşılaşacaktır.
Bilgi içinse şunu söyleyeyim, bilgi geldiği vakit dönüş olmasını rica ettim. Tabi hafta sonuna doğru yeniden soracağım. Elimizden malesef bu geliyor sadece. Listeler elimizde olsa da biz bitirsek keşke bu bekleyişi. Allah sabrınızı arttırsın dostlar.
-
ben bugünden çok umutluydum bugün de açıklanmıyosa ben daha oynamıyom al kendin oyna sgk
-
Arkadaslar ben dalga geçildiğini dusunuyorum bizimle girdgimize pisman ettiler psikoljimiz yerlerde bu isi sadece bakanliga da yikmak saçmalik 1 ay diye yonetmelik cikarabiliyorsaniz bizi 6 ay bekletmeye kimssnin hakki yok yazik gunahtir valla madem almicaksiniz sinavda yapmayin.
-
@yunni61 40 yılda bir duyduğumu yazdım onu da pişman ettiniz
-
@meçhulasker bu forum da herkes benim gibi ezeli çok seviyor
-
@paretowilfredo üstad sende olmasan valla Allah razı olsun
-
@krtalprn ne duydun tam olarak
-
Şimdi bu kendini ateşe atmak yada insanları umutlandirmak olacak diye 5 gündür tutuyorum kendimi Çarşamba günü benim aldığım bir bilgi oldu bir tarih verildi üstüne perşembe cuma duyumu geldi ben de inandım bişey demedim o yüzden sizi de kendimi de umutlandirmamak için bişey demedim ben de hepiniz gibi her an açıklanabilir diye sürekli okuyorum burayı sürekli burdayım hakkınızı da helal edin 10 Nisan diye net bı tarih aldım geçen çarşamba inşallah öncesinde biter bu derdimiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
“Birgün geriye dönüp baktığınızda, mücadele günlerinizin en güzel günleriniz olduğunu göreceksiniz.”
Simund Freud
Sorunlar hayatımıza anlam ve önem katar.Mücadeleyi bırakmayın
-
@thethird nereden aldınız bu duyumu bakanlıktan mi acaba , tabii ki sizin eliniz de değil duyulan söyleniyor teşekkür ederiz
-
@tgc9 aynen bakanlıktan aldım
-
@nonbisinidem en son haftaya cuma dahil açıklanacak diye duydum yani en fazla haftaya cumaya kadar bekleriz
-
@thethird inşallah dostum teşekkür ederim bilgi için
-
@thethird 10nisan güzel tarihmiş :))) artık farketmez ya Nisanın bilmem kaçında gelirse gelsin ama net tarih gelmesi hoşuma gitti eyvallah hocam
-
Hadi iyisiniz yine bekleyecek bi tarih çıktı
-
@thethird kardeş sen ne diyosun ya 10 Nisan olsun da öncesi olmasın ben razıyım :):)
-
Arkadaşlar inanın ilk duyduğumda ben de inanmadım net tarih imkanı yok dedim @Priss üstad da paylaşınca dedim olay oraya doğru gidiyor artık paylaşmak istedim inşallah öncesi olur sonrası olmaz ama benim duyduğum bu
-
@thethird güzel bir zaman da geldi bugün iyice karamsarlik cokmustu , ama açıkçası bu hafta olmaması hala sinirimi bozuyor bir haftasonu daha beklemek var