9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar bişey deniycem. Herkes umut etmeyi buraları takip etmeyi bırakabilir mi? Belki hiç beklemediğimiz bi anda gelecektir Totem falan mı yapsak ?
-
@nenehatun Ben onu denedim olmuyor:)
-
Burada kendimden çok siz degerli arkadaşlarin @yasaklı @krtalprn @ShankS @aliyar-bey @nonbisinidem @denetcii @meçhulasker @genclerbirlikli @brzezinski ve ismini yazamadigim bütün forumdaş sgk mağdurlarının sonuçlarını gercekten merak ediyorum. Insallah herkes emeginin karsiligini müspet sonuçlarla alir da kurumda devam ederiz muhabbete
-
@shady1 ben şimdiden söyleyeyim benim sonuçta sadece başarılı yazacak
-
@shady1 içime heyecan kapladı şu an inşallah hepimiz kazanırız ve hepimiz hak ettik rabbim ne eyler ise güzel eyler
-
@shady1 inşAllah hocam vallaha çok güzel konuştun moralim yerine geldi:)
-
Bakan listeyi vermezse "yaylalar yaylalar" .Listeyi kopart da gel "dilo dilo yaylalar"..
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 ben şimdiden söyleyeyim benim sonuçta sadece başarılı yazacak
Sen atandin ya seni yine alirlar basarili asil olarak
Issizleri almazlar -
@shady1 @Kai-Hitwatari @mağdurum @Eşref-i-Mahlukat sizleri de unutmadik
-
@shady1 biri magdur mu dedi o benim=)
-
@shady1 hocam insallah daha cok issiz arkadaş kazanir da psikolojisi duzelir. Hep böyle dua ediyorum. Şu psikoloji her seyden kotu. Fakat bir arkadaşın forumda takilanların atanma oranı %5 demesi beni biraz tırsıttı
-
@shady1 çok alındım umarım kazanır forumdaki herkes ama ben de kazanırsam (inşallah) kümseyü tanımam artık:) burnu havada emoji HIH
-
@kai-hitwatari Haydaaaaaa :(((((((
-
@shady1 öyle bi şey olsa şaşırırım adamlara ankara'da yaşamak istiyorum dedim çünkü
-
ihtiyaci olan ve issiz olan arkadaslarim insallah oncelikle kazanir.sahsen ben dayanamayacagim noktalara geldim ama bilemiyoruz kimin derdi daha büyük..
-
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 çok alındım umarım kazanır forumdaki herkes ama ben de kazanırsam (inşallah) kümseyü tanımam artık:) burnu havada emoji HIH
seni nasi unuttum allah da benim belami versin
-
@poisson hocam istatikçilere ayrımcılık yapıyor bu :):)
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 öyle bi şey olsa şaşırırım adamlara ankara'da yaşamak istiyorum dedim çünkü
Adamlar senin hakkinda hiç iyi düşünmemiştir
-
@denetcii 🤨
-
@shady1 işte o yüzden sonuçtan eminim