9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 Allah korusun hocam inşallah burdakilerden hiç kimsenin eksikliğini görmeyiz
-
@luthor, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@denetcii Ben sadece sövmekle yetindim cevap vermeye değmez bir canlı
Bence yapay zeka
-
@kaldoraç hayır hocam burda boş muhabbette dönebilir ona ne ki madem bu kadar şikayetçi girmesin foruma hadi forumu geçtim başlığa gelmesin. Ben burada dostlarla hem muhabbet ediyorum hem süreci takip ediyorum. Kim niye bundan gocunsun ki. Bu çok sacma.
-
@oeah beyinsiz sahsiyet isimiz sadece duayla olsa bile seni ilgilendirmezdi.derecelerimiz var da kaldik bu mulakata. once dersimizi calistik simdi dua ediyoruz.sanane=))) zoruna ki gitti.
-
@meçhulasker tabii ki hayır biz köpekleri itleri kedileri tüm hayvanları çok seviyoruz @oeah tan bahsediyoruz:))) Kemik değil emziği düşmüş olabilir
-
@denetcii ahahah muhtemelen öyle hocam canlı biraz fazla oldu, diğer arkadaşlarımızı kınıyorum bir canlı olduğunu düşündükleri için
-
Şuraya yorum yazanların çok yaratıcı cümleler kurduğunu gördükçe diyorum ki edeplerini terk etseler ne kadar yenilikçi (schumpeter gibi ) küfürler çıkar gün yüzüne kimse tahmin edemez hepsiniz çok kalite insanlarsınız takdir ediyorum tek tek...
-
Kimsenin terbiyesizlik etmeye hakki yok arkadaslar. Iyi forumlar.
-
@kai-hitwatari hocam bir de ortak bir paydada buluşmak güzel bir şey dediğin gibi boş muhabbet de olsa güzel oluyor. Benim de sövesim geldi arkadaşa ama foruma saygım sonsuz içimde bıraktım pislikleri
-
@harristodaro schumpeter benzetmesi iyiydi hocam. Yenilik yapmazsak rekabet gücümüz azalır.
-
Ya şu foruma sonuçları takip etme amacıyla giriyorum en az 3 sayfa boş muhabbet arkadaşlar bırakın , boşverin spekülasyon yapan 6 ayda çok oldu açıklanana kadar da olacak.
@paretowilfredo gelsin artık beklenen haber -
@oeah yaptığın ilk yorumda kapasiteni anlamıştım sana bilerek buranın kaçla kapattığını yazmıştım en azından bunu dikkate alırsın diye ne yazık ki sen ne okuduğunu anlamlandıramamış birisin belli ki hala 75 puan diye birşey yazmışsın.Canı burnunda ki bizlerin daha fazla tepkisini çekme git oynayacak başka başlık bul.Burası senin kapasitene uygun bir başlık değil.
-
Arkadaşlar cevap vermeyin yahu şu insanımsı mahlûkata :))) ne kadar boş beleş ve zavallı durumdaysa artık boşluktan ne yapacağını şaşırmış kendince eğlence üretmeye çalışmış belli ki gülün geçin inanın böyleleri için gerildiğimize değmez bizim kendi derdimiz kendimize yeter de artar
-
Çoluk çocuğun maskarası olduk.Bizi bu hale düşürenler utansın.
-
@nonbisinidem hahaah hiç gerilmedim. Böyle arada iyi oluyor stres atıyoruz, günah çıkarıyoruz. Acayip rahatladım, duş almış gibi hissettim, kuş gibi hafifledim.
-
@rustcohle öyle demeyin hocam ya maskaralık bir durum yok herkes neyin ne olduğunu biliyor, bilmeyen de kapasitesini sorgulasın bi zahmet..
-
@nonbisinidem hocam maskaralık derken hababam sınıfı tek ayak üstünde beklerken onlara gülen bebelerin yaptığı cinsten yoksa dediğiniz gibi herkes biliyor neyin ne olduğunu.
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem hocam maskaralık derken hababam sınıfı tek ayak üstünde beklerken onlara gülen bebelerin yaptığı cinsten yoksa dediğiniz gibi herkes biliyor neyin ne olduğunu.
Benimde direkt bu aklıma geldi hocam:)
-
@denetcii bizi tek tip insan yapmaya çalışan birtakım psikolojik olaylara mı maruz bırakıyorlar yoksa? Para verseler bari
-
@denetcii benim de aklıma bu geldi hocam (dikkat küfür içerir)
https://www.youtube.com/watch?v=IltwVTxadcM