9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Evet geç oldu hatta bizim surece etkisi olmayacak belkide kale bile alınmayacak mektubum ama bi umut belki faydası olur surece yada hantallıga dedim
-
@sgkemekcisi Hocam özellikle hayaliniz Sgk Denetmenliği mi?
-
Bence bu tartışmayı sürdürmenin bir anlamı yok biz ne dersek diyelim kurum kendi bildiğini yapacaktır burada sadece bir birimizi kırarız.
-
Arkadaşlar gerçekten çok boş bir muhabbet dönüyor,konu uzadıkça da üsluplar çirkinleşiyor. Dileriz hem hak eden hem ihtiyacı olan kazanır. Ortada kazanılmış bir hak oluşursa da kazanan istediği şekilde kullanır. Belkide iş arkadaşı olup yüz yüze bakıcaz bu konuyu burada kapatmanızı tavsiye ederim
-
Buralar ısınmış sonuçlar yakında gelir "Hayalim SGK ama iyi kötü bi işim var, inşallah işsiz olan zor durumda olan arkadaşlar öncelikli olur" diyebilmek önemli diye düşünüyorum.
-
@luthor evet beklediğim herhangi bir müfettişlik olmadığı için sgk. Aynı zamanda sgk denetmeni arkadaşım sayesinde yeterince bilgi sahini olduğum ve severek yapacağıma inandığım bir meslek. Bi mahsuru yoksa mülakatı geçebilirsem çalışmayı düşünüyorum kardeşim:))
-
@heleloy kardeş. Uzun zaman işsizlik sebebiyle yıpranmış insanların, duygusal olarak vereceği tepkiyi mazur görmen lazım. Allah nasip eder de buradaki her arkadaşımız bir ekmek kapısı bulursa, bakış açıları normale dönecektir. Çok farklı işlerde çalıştığım için şunu söyleyebilirim ki, mesleki tatmin olmadı mı gözün hep dışarıda olabiliyor. Sana bir konuda hak veriyorum, sevdiğin işi yapmıyorsan daha iyisinin peşinde koşmana kimse bir şey diyemez. Sana katılmadığım nokta, üslubunun kırıcı olması. Ayrıca, liyakat hiç bir yerde yok. Herkes sınavı nasıl kazanıp, kaybettiğini az çok bilir. KPSS puanı, kurum sınav puanı, mülakat puanı, vs. hepsi tek başına bir ölçüt değil. Nasip diye bir şey var her şeyden önce. Referans ya da torpil de çok şeyi değiştiriyor tabi.
Neyse, iyi olan kazansın. -
@gök-kız bunu söyleyebilmek büyük bir erdem ama sabahtan akşama kadar tartışılsa bi gıdım ileri gidilemeyecek bir mesele.
-
Bikaç saat giremedim coşmuş yine buralar Arkadaşlar valla gerek yok birbirimizi kırmaya, sonuçlara etki etmeyecek nasıl olsa. Ayrıca kimse kimsenin durumunu tam bilmediği için ancak zanlarıyla birbirini yargılayabilir, o da eksik bir yargı olur. O yüzden ilerde iş arkadaşı olabilme ihtimali olan birbirimize daha saygılı davranmakta yarar var diye düşünüyorum :))
-
@meçhulasker kesinlikle öyle ve kalp kırmaya değmez. O yüzden gülüp, eğlendiğimiz güzel forum günlerine geri dönelim
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bikaç saat giremedim coşmuş yine buralar Arkadaşlar valla gerek yok birbirimizi kırmaya, sonuçlara etki etmeyecek nasıl olsa. Ayrıca kimse kimsenin durumunu tam bilmediği için ancak zanlarıyla birbirini yargılayabilir, o da eksik bir yargı olur. O yüzden ilerde iş arkadaşı olabilme ihtimali olan birbirimize daha saygılı davranmakta yarar var diye düşünüyorum :))
ayrıca en son bu şekilde tartışma istatistik mevzusunda olmuştu, ne değişti ki. Sadece bazılarımız kırılmış oldu, bazılarımız da gönül kırmış oldu. Sonuçta kimseye yararı olmadı
-
@aliyar-bey o zaman konuyu değiştirelim @budageceryahu eğlenceli tweet var mı acaba birazcık acıya gülmek oluyo ama
-
@heleloy, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 dostum mantığınıza hayranım. nereden biliyorsun benim donanımımı? bakın açıkça söylemek zorunda kalıyorum ama söylemeliyim;
- evet torpil diye bir şey var bunun sorumlusu guy mu?
- kendi başarısızlıklarınız sizi bağlar başka kimseyi değil.
Kuruma, mülakata vs. inanmıyorsanız girmezsiniz. Guy olup girene sataşmanın mantığı nedir bir anlatıver. Sen işsizsin diye ben hayatımı sana göre mi şekillendireceğim? senden alıp bana mı verecekler? ortada bir sınav var başarılı olan işi alacak o kadar. sağa sola sataşmanın anlamı yok koca koca insanlarsınız.
Şu mesajin baştan aşaği anlamsiz ve benim dediklerime ilgisiz. Ben size hayatinizi bana göre şekillendir demedim,benden alip size vercekler de demedim.
Benim veya Burdaki arkadaşlarin ne kadar başarili olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz. Size göre bi tek siz başarilisiniz ve bir sizde var bu liyakat !
Bi kere sizin uslubunuz sıkıntili. Aşevi mi burasi , ağlamayın filan demek ne demek? Bu şekilde konuşamazsınız insanlarla. -
@gök-kız aynen, @budageceryahu budageceryahu haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii
-
@aliyar-bey oooo.ooo şşşş
1
2
3
@budageceryahu
@budageceryahu -
@shady1 kimse guy olan herkes denetmen olsun demiyor kardeşim. Hakeden herkes guy da olsun denetmen de.Guy oldun artık denetmenliği haketmiyorsun bakış açısı yanlış. Ama gönül ister ki devlet bunları düşünse de sınavları çabuk açıklasa ve bu sorunlarda ortadan kalksa.
-
Twitter den saldırmaya devam. Bakana, Başkana, Cumhurbaşkanı'na herkese yazmaya devam.
-
Yemin ediyorum canımı sıktın akşam akşam aşevi mi burası diyor insan olan mahlukat elenmediğimiz mülakat kalmadı senden çok mu kötüyüz yada sen çok mu iyisin mülakatlara gittiğim takım elbise kendimin değil anamız babamız ne hallerde nasıl geçim sağlamaya çalışıyoruz bişey bilmiyosun sus konuşma burda insanların kalbini kırma uslubunu düzelt hakkımızı istiyoruz biz sanada sistemede bencilliğinizede yazıklar olsun foruma bir daha girmeyeceğim utanıyorum sizin insanlığınızdan tok açın halinden vallahide billahide anlamaz
-
@heleloy al işte bi tane daha bu nasıl bir çelişki arkadaş ulan madem çok iyi kpss puanın var neden guydasın? hadi işsizim dedin başvurdun guyu kazandın onu da anladık ama bu çok iyi kpss puanınla hedefin sgk mı ondan sonra insanlarla dalga geçme diyorlar:) komik duruma düşersen gülerler adama bir de dikkatini çekerim guy olmadan önce sende ağlıyordun kadro bilmem sınav açılsın diye... puan muhabbetine gelince yav arkadaş burada zaten 90 kusur puanlı kaç kişi var senin gibi bencil liyakatsiz torpilli adamların kadro açlığı yüzünden bu insanlar dışarıda kaldı.
-
Biraz baktım da hala liyakat diyen var
hak eden falan diyen var.
Yani tipik apolitik hümanizm çizgisi..Ama bilmiyorlar ki apolitik hümanizm alçaklıktir