9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@heleloy keşke kpss puanına göre alsalar ben arkama yaslanır beklerdim ama işin içinde mülakat varsa liyakat vs yalan oluyor birilerinin referansları devreye giriyor, yanlış anlamayın sizi kastetmiyorum ama birileri bunu yapıyor
-
Arkadaşlar muhabbetleri görünce açıklandı sandım işi paylasamamaya gecmisiz:) kimin ekmeği varsa sgkda onun olacak, buna inanmak rahatlatıyor
-
insanda biraz karakter olmasi lazim ama işte o yok bazilarinda.
-
@shady1 Birazda vizyon
-
Yine başlamış Guy-Sgk kavgası Boşuna kendinizi yormayın. Guy olan 30-40 kişi kazanacak SGK'yı da.. GUY'un referansz olması zor. Buraya da etki edecektir.
Tek dileğim KPSS puanlarına yakın bir sonuç olması. En adil düzen bu -
@black evet var maalesef böyle bir durum ama adı üstünde torpil olduğu için ruhumuz bile duymuyor
torpil mevzusuna girmek çözümsüz bir mesele olduğundan hakkında konuşmayı bile gereksiz görüyorum. zaten illegal bir mesele ama evet var her dönem vardı şimdi de maalesef var.
-
Böyleleri Guy oluyor işte bizim gibiler açıkta.
-
Ne liyakatinden bahsediyorsunuz, siz nerde yaşıyosunuz ya ! Burdaki adamlarin sizden fazlasi var eksiği yok. Liyakat masallarini geçeceksiniz bi kere. Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
-
@heleloy ben bu mülakata girmedim ama, arkadaş liyakattan bahsetmiş kendimi tutamadım beni bir gülme aldı :))
-
Kendimde bir işsiz olarak bazi arkadaslarin görüşlerini cok radikal buluyorum. Herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil arkadaslar. Simdi burada soyleyecegim bazi kisilere dokunacak ama kardesim kimse kusura bakmasinda adam kpssye iyi calismis 90 ustu puanlar almis. Bu puanla niye guyda kalmak istesin ? Benimde bu dusuncede olan arkadaslarim var cocuk almis 85 puan sadece denetmenlik mulakatina girebildi sonra cikmis diyoki efendim guy olan sgkya alinmasin. Oldu, baska ? 94 puanla guy olan arkadasim var. O puanla cocuk neden guyda kalsin. O cocuk 94le guy olsun diger arkadasim 85le sgk denetmeni olsun bunun adina da hak adalet desin. Cok samimi bulmuyorum vesselam..
-
@heleloy
Kimse kimseden bedava yemek filan istemiyor. Aşevi filan, pardon? Verilen emeklerin hakkı isteniyor. Sen de kendin icin istiyorsan iste, ne plan yapiyorsan yap ama yüregi yanan insanlardan beddua alma. Allah kimseyi sizin gibi tiplere muhtac etmesin, yazik. -
Bu sinavi torpilsiz kazanma sansi yuzDe kac arkadaslar
-
Hi guys
-
@shady1 dostum mantığınıza hayranım. nereden biliyorsun benim donanımımı? bakın açıkça söylemek zorunda kalıyorum ama söylemeliyim;
- evet torpil diye bir şey var bunun sorumlusu guy mu?
- kendi başarısızlıklarınız sizi bağlar başka kimseyi değil.
Kuruma, mülakata vs. inanmıyorsanız girmezsiniz. Guy olup girene sataşmanın mantığı nedir bir anlatıver. Sen işsizsin diye ben hayatımı sana göre mi şekillendireceğim? senden alıp bana mı verecekler? ortada bir sınav var başarılı olan işi alacak o kadar. sağa sola sataşmanın anlamı yok koca koca insanlarsınız.
-
Bence Guy olan burayı zorlayan adamda kabahat yok. Guy olup süreci bırakacak ve sirkülasyonu önleyecek adam varken başka yeri kovalayacak adamı Guy yapan Guy komisyonunda kabahat.
-
@shady1 şu liyakattan bahsediyorum kardeşim. Guy puanım da sgk puanım da çok şükür iyiydi çünkü çalıştım karşılığını aldım ilk 100 e girdim. En başından itibaren de sgk yı istedim ama açıklamadılar mecburen guya başladım bu benim suçum değil. Devlet hantal davrandı diye ben hayallerimden vazgeçecek değilim şu daha çok işsiz kalmış o zaman daha çok hakediyor diye bir mantık olmaz olmamalı da. Kim hakedecek puanı aldıysa ona hakettiği verilmelidir. Burda birbirimize saldırmak çok gereksiz. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır
-
Arkadaşlar şuan tamamen gereksiz bir tartışma var. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Süreç zaten yeterince yıprattı bizi bir de böyle konulara kafa yormanın manası yok. İnşallah bu hafta hatta inşallah yarın açıklanır da bir şekilde biter bu çile.
-
Dun cumhurbaşkanı oturduğumuz ilçedeydi mektup yazarak bizim süreçten bahsettim aylardır mağduriyetimizi anlattım ve korumasina ulaştırdım mektubu belki geç zamanda denk geldi boyle bir firsat ama denemekten zarar gelmez dedim yazdim verdim
-
@saviola vakit geç oldu ama umarım hesabı sorulur.
-
@saviola Hantallar cezalansın ona da razıyım