9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker Hem yasamayım hem yargıyım diyorsun
-
@meçhulasker hayda rinna rina rinanay, yürü be meçhul miroğlu
-
@kaldoraç estağfurullah hocam bizim ki latife
-
Az önce dalmışım rüyamda biri mesaj atiyor bugün açıklanacak ama kimden öğrendiğimi sorma yazıyor,rüya bile trol akıl sağlığımı korumakta cok zorlanıyorum
-
-
@gmzgmz Bugun aciklanacak diyon yani
-
Ahahaha rüyasında görmeyen kalmadı galiba
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
SİZE 9. PROMOSYON YASALARINI BİLDİRİYORUM:
1- Sizin KPSS A dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün duyumlarını tedavülden kaldırıyorum. Ayrıca GVS kelimesinin telaffuz edilmesini dahi yasaklıyorum. Dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız.
2- Duyumsuzluktan kıvransanız dahi hiç kimseden hiçbir şekilde ve ad altında duyum istemeyeceksiniz.
3- Çikolatasına dahi hiçbir zaman açıklanacağı gün hakkında iddiaya girmeyeceksiniz.
4- Troller hariç kimseyi linç etmeyeceksiniz.
5- "Boşuna mı okudun?, Kaç yaşına geldin hala boştasın, Ne oldu senin şu sınav bizi mi kekliyon yoksa?, Bu yaşta baba parası yenir mi?" gibi laflar söyleyen bütün tanıdıklarınzla şuandan itibaren selamı sabahı keseceksiniz.
6- Bu alemde admin,duyumcu,velveleci dostunuz da olmayacak düşmanınız da.
7- Hiç kimseye hiçbir durumda trollük yapmayacaksınız.
8- Forumda ya da forum dışında açığa vurduğunuz karamsar düşünceyi unutacak, bir daha anmayı aklınıza bile getirmeyeceksiniz.
9- Ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde dahi bulunulmayacaktır.
Muhtesem olmus yaaa:):)
-
@meçhulasker hocam başından beri forumu takip ediyorum fakat yazmıyordum bu iletiye kayıtsız kalamadım harika olmuş uzun zamandır yüzümü güldüren nadir şeylerden biri teşekkür ederim :))
-
merhabalar, rica etsem forumu başlığında yazdığı şekilde SGDY ilanı amacıyla kullanabilir miyiz? Mülakat sonucunu bekleyen ve burayı takip eden yüzlerce kişi var.
-
@işsiz1 tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana
-
@umrcn vay vay vay
-
@antireferans teşekkür ederim
-
@umrcn sinirli abilerimizden biri geldi :))
-
@umrcn işte beklediğim ileti :))
-
@meçhulasker heyt be yusuf miroğlu 2 mübarek
-
@aliyar-bey gece bekliyordunuz hepsini okudum sinsi sinsi
-
@umrcn hocam burda goy goy yapan da duyum paylaşıp bize bilgi veren arkadaşlar da aşağı yukarı zaten aynı kişiler. Siz istiyorsunuz ki hep kurumdan bakanlıktan gelen haberler paylaşılsın burada. Ama buradaki insanların çoğu işsiz ve arkadaşları çalışıyor, buradan başka vakit geçirecek yeri neredeyse olmayan insanlar. Tahmin ediyorum ki siz bir iş ile meşgulsünüz ve buraya boş zamanlarda giriyorsunuz. Buraya girdiğiniz zaman ise sadece sizin için haber değeri olan iletiler görmek istiyorsunuz. Burayı sürekli takip eden bir kişi önemli bir haber geldiğinde sayfalarca o konu hakkında konuşulduğunu bilir çünkü.
-
@umrcn Hocam mülakat sonucunuz için sizi sgk. gov .tr sitesinde duyurular bölümüne alabiliriz. Mutlu günler.
-
@umrcn aciklaninca mulakat sonucunuzu e devletten öğrenebilirsiniz.