9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@genclerbirlikli ayıp etmişsin hocam okeye adam arıyorduk niye gelmedin ayrıca @furkitofaso başkanım bakın burda bir sinsi daha var, twitleri görüp sessiz kalabilir bu arkadaşımız da bence üst düzey bir yetkili yapabilirsiniz kendisini
-
@mk5561 şuan için yarın da açıklanmayacağını söyleyebilirim rahatlıkla gün gün gidicez artık yapıcak birşey yok herhangi bir yeni gelişme de yok bendeki en son bilgi hala bu hafta açıklanacağı yönünde sakin olmaya çalışalım arkadaşlar bekleyelim sabredelim
-
@aliyar-bey @genclerbirlikli şimdi goygoyu tekrar başlatırım ama saat daha erken sinirli abilerimiz burada :))
-
@gök-kız aynen gece daha zevkli
-
@gök-kız hahah sinirli abilerimiz uyuyuncaa
-
@aliyar-bey bakan ve başkan beyin olduğu yerde bana laf düşmez diye düşündüm
-
Yalnız tepki ya da ters bir yorum yapana karşı anında kitlesel olarak savunmaya geçiliyor, çok iyi birlik olunmuş çok hoşuma gitti
-
Arkadaşlar ilk defa duyum paylaşacağım ;
6 aydır sizleri takip ediyorum sabırla beklediğinizin farkındayım. Bu hafta açıklanacağı yönünde bir bilgi aldım. İNŞALLAH haklı çıkarım da buralar bayram yerine döner.
Yanılırsam hak hukuk işine girmeyin lütfen, profilime bakan kisiler az çok nasıl bir karaktere sahip olduğumu anlayacaktır. -
@genclerbirlikli olur mu hiç, sizde de bir bakan bir büyük elçi olacak hava seziyorum. Bence sayın başkanımız kayıtsız kalmayacaktır yeteneklerinize
-
@aliyar-bey sağolsun varolsun da bu başkan nerenin başkanı böyle bakan bile atayabiliyor
-
@tudisiar aman huzurumuz kaçmasın @aliyar-bey :))
-
@gök-kız ben daha ruya gormedim. Sabah aksam bu var kafamda ama tek bir ruyasini goremedim. Ruyamda bile mutluluk yok. Ben ruya gorursem buyuk bir ihtimal 3-5 gun icinde cikiyor. Umutluyum ama bu gunde ruya gormedigime gore bu haftayi kapatabiliriz
-
Bi dakka bi dakka benim de söyleyecek lafım var! Acaba o mülakat sonucunu bekleyenve burayı sessiz sedasız sinsi sinsi takip eden yüzlerce kişi biz bi an önce açıklansın diye her Allahın günü twitterda orda burda organize olmaya çalışırken nerdelerdi??? Tabi ki yine sessiz ve derinden sadece forumu okumakla yetiniyolardı. Madem eyleminiz yok yapılan herşeye olduğu gibi goygoya da susarsınız olur biter! Başka sözüm yok
@umrcn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
merhabalar, rica etsem forumu başlığında yazdığı şekilde SGDY ilanı amacıyla kullanabilir miyiz? Mülakat sonucunu bekleyen ve burayı takip eden yüzlerce kişi var.
-
@genclerbirlikli valla onu ben de düşündüm durdum ama sormaya cesaret edemedim kendisine, ama yetkili bir abimiz belli ki
-
Arada e devlette girip sistem de acaba yavaşlama var mı diye tek kontrol eden ben miyim
-
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat bu süreçte SGK da sonuçları muhakkak açıklayacaktır.
O yüzden heyecana gerek yok yani -
@nonbisinidem yani dün tartışma çıktığında verilmeyen tepki biz kafamızı dağıtırken veriliyo:)) gerçekten çok samimi:)
-
@nonbisinidem tweetimizi de atıyoruz goygoyumuzu da yapıyoruz demi ama
-
@kai-hitwatari hocam siz burada ne yapıyosunuz lütfen uyuyun rüya görene kadar uyuyun :))
-
@aliyar-bey gönlümüzün başkanı @furkitofaso başkanım saygılar bu arada