9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey valla hocam çok gergindi ortam sayfa filan kaçtı bilmiyorum
-
@budageceryahu hayırdır inşallah hocam ya :)))
-
@meçhulasker ne gerginlik vardı ki guy tartışması mı yoksa goygoy yapanlara laf atanlarla falan mı uğraşıyorduk @umrcn alınmaca yok hocam, ya bu şekilde sizi yıldırıp uzaklaştıracağız ya da goy goya siz de dahil olacaksınız
-
Bugünde geçti.
-
@aliyar-bey valla neler yazdığını filan da bilmiyorum ama bi sıkıntı vardı ben de başka rüyaya geçtim sarmayınca
-
@meçhulasker rüyada zap yapanı da ilk kez görüyorum hocam
-
Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
-
@mk5561 Hocam benim sorduğum arkadaşım duyduğunu söyledi. Ona söyleyen de bu bilgiden eminmiş. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@hope emeğinize sağlık, teşekkür ederiz.
-
Allahım bu hafta ağzından bal damlayan ne çok insan var önce bu arkadaşların sonra goygoycu ekip arkadaşlarımın sonra da benimle aynı kaderi paylaşan bütün bekleyen arkadaşların Allah gönlüne göre versin :)))
-
@nonbisinidem hep bir ağızdan AMİİİİİİİİİİİNN :))
-
@nonbisinidem Amin Allah razı olsun :))
-
@nonbisinidem amiinn ınsallah
-
@hope, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
O sohbet ortamında ben de vardım. Acaba hangisi sendin : )))
-
Arkadaşlar komik mülakat anılarınız var mı ? Kırdığınız pot flan
-
@22121121 Ben hangisinden başlıyım
-
@baumol Tek ben değilim yani değil mi hocam ? SGK dan önce farklı bir kurumun mülakatına girmiştim. Söyleyeceğim kelime ağzımdan çıkmadı. Durduk yere kekelemeye başladım. O sırada bi bayan vardı komisyonda hemen acıdı. Ayyyy yazık dedi. Yerin dibine girdim ( Not: kazanamadım)
-
@22121121 hocam ben ilk mezun olduğumda hasbelkader hosteslik için mülakata gitmiştim orda mülakat sırasında işte hosteslerin görevlerini biliyor musun gibi bişi sormuşlardı ben de uçak düşüyo bile olsa yolculara çaktırmazlar demiştim ve herkes kopmuştu ve söylememe gerek yok heralde anında elendim :)))))
-
@22121121 Asıl o bayana yazık.
-
@22121121, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar komik mülakat anılarınız var mı ? Kırdığınız pot flan
ptt mülakatına girmiştim sen idealist birisin burda ne işin var dedi kadın ; ben de talat paşada posta memuruydu sonra sadrazam oldu dedim çık dediler. :))))