9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar İstanbul'a tebligatlar gelmiş.
Haberi Ankara'daki daire başkanlığından aldım.
Hepimize hayırlı olsun inşallah. -
Ee yok mu başlayan arkadaşlar naptınız nasıldı ilk işgünü
-
Bu hafta hiç aranan oldu mu?
-
Ben geçen gün bi arkadaşı sormak için kuruma gittim ismi gelenler aranmayı beklemeyip gidip başlasınlar dedilerArayıp isminizi sorun listede varsanız aranmayı beklemeyin
-
@siyasallı belli aralıklarla atandığım ili arıyorum ama onlara da bi yazı gitmemiş
-
@analist hocam yok ankarayı ararsanız diyorum ben
-
@siyasallı anladım hocam teşekkürler yarın ararım bende
-
Geriye kalanlar ile ilgili varmıdır bir gelişme bilgi alanlar
-
@torpil-siz yok hocam bizi unuttular:)
-
@meçhulasker hocam merhaba, bu kadroya yerlesmek icin hangi puan turlerinde kac puan aldiniz öğrenebilir miyim?
-
@deucekocu merhaba, ben aktüerya-matematik-istatistik grubundan girdim hocam. P13 83 puan.
-
@torpil-siz hocam ben geçen cuma aradığımda yazıların gvs bittikçe haftalık olarak toptan gönderildiği söylendi. Bu hafta tekrar yazılar gönderilecek atandığınız ildeki kurum ile iletişim halinde olmamız gerektiğini söylediler onun haricinde de herhangi bir bilgi verilmedi ne zaman sonuçlanacağı biteceği veya ataması yapılmamış kaç kişi kaldığı gibi.
-
Bende geçen hafta son aradığımda iç düzenlemeler filan yapılması sebebiyle yoğunluk var o yüzden atamalar durdu gelen evraklar imzalanmıyor bekliyor gibi birşey söylediler bana da ne kadar doğru bilemiyorum yada şuan ne durumda inşAllah bu hafta bir gelişme yaşanır.
-
@torpil-siz iyice yılan hikayesine döndü bu iş kurumdan da bir açıklama yok ne olduğu, ne olacağı belli değil.
-
@analist bu gün atandığı ilden aranan var mı arkadaşlar. Eğer varsa bu haftadan da ümidi kesecem
-
Arkadaşlar istanbulla ilgili bir gelişme varmı
-
10 gun icinde ikinci bir listeyle alim yapilacak dendi umarim dogrudur
-
@sacred123 umarım ..bilgi için teşekkürler
-
@sacred123 ikinci bir listeyle alım yapılacak derken nasıl olacak o anlamadım bn hocam
-
@htist ilk listeyle 130 civari kisi basladi yine gvs si bitenlerden bir liste olusacak ve onlarda baslatilacak anlaminda