9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@rybczynski112 Ordu
-
@meçhulasker hayırlı olsun hocam acaba ikametiniz hangi ildi
-
@gonzaloluca Tokat
-
@meçhulasker yaaaa çok sevindimmmm :D:D:D ilk aranan istatistikçi oldu bu durumda :D:D yaaaaa çok çok çoook tebrik ederim hayırlı olsunnn
-
@poisson Teşekkür ederim İşlemleri biten başka arkadaşlar da var bu arada
-
bizim de Adana ekibi 7 kişi gelin buraya sizi gidiler dediler:D:D:D arkadaşlar herkese en kısa zamanda şu haber gelsin inşallah :)))
-
@meçhulasker hocam meşgul ediyorum da bide şey soracaktım siz atandığınız ili daha önce arayıp numara falan bıraktınızmı yoksa direk onlarmı aradılar
-
@gonzaloluca hocam ilk iletimde belirtmiştim aslında ben geçen hafta aradım ismimi ve numaramı not aldılar. Tebligat gelmedi henüz bana ama onu beklemeye gerek yokmuş. Kendiniz arayıp sormazsanız büyük ihtimalle tebligat eve gelene kadar beklersiniz.
-
@meçhulasker valla hocam başlayanları görünce heyecandan ilk iletiyi dikkatli okumadım Tekrardan hayırlı uğurlu olsun:)
-
@gonzaloluca Allah razı olsun hocam olur böyle şeyler
-
Başlığı meşgul etmek istemiyorum fakat bunu yazmadan geçemedim:)) İlk ilana başvurup bu foruma denk geldiğimde böyle bir mesaj okumuştum 8.promosyonda.. Çok uzun ve yorucu bir süreçti her gün foruma girip haber beklemek özellike o 7 aylık bekleme kısmında :))) Sonrası için olumsuz sonuçlanan arkadaşlarla üzülüp şimdilerde onların işe girdiği haberleri alıp mutlu olmak başta olmak üzere her şeyiyle çok motive ediciydi..Düşünün belirsiz bir bekleyiş içindesiniz sizinle aynı duyguları yaşayan insanlar olduğunu okuyup bir nebze rahatlıyorsunuz:)))
Bugün bu haberi almak sanki saatlerce kortta maç yapıp son sette maçı alıp yere yığılmak gibi geldi ama iyi geldi..Herkese çoooook ve tekrar tekrar teşekkürler.. kesin aklıma gelmeyenler olacak ama affola @tudisiar @meçhulasker @maricinal @Kai-Hitwatari @Shady1 @paretowilfredo @aliyar-bey @22121121 @luthor @Malthuss @brzezinski @hayalimsgk @mağdurum @staticman @ilanmılano @HarrisTodaro @nonbisinidem @Gök-Kız @LUCASS @karazıpkalı @rybczynski112 @hattorihanzo (kahramanım:)) ) @budageceryahu @black @resetat @krtalprn @furkitofaso @denetcii veeee herkes .. ve unutmadan büyük spekülatör kelepçeli :D:D :D:D::D:D:D:D
çok meşgul etmiş oldum ama o kadarcık nazım geçsin yine de meşguliyet için özürler benden :)) herkese çooook aydınlık keyifli günler dilerim tekrar tekrar her etkileşim için teşekkür ederim :)) -
@poisson meslek hayatınızda başarılar diliyorum... Memlektime iyi bakın güneşine ateş edenlerden olmayın
-
@poisson Allah utandırmasın dostum. Inşallah mesleği hakkıyla ifa etmek nasip olur. Bir yere gitme, bizimle kal hep
-
Arkadaşlar, iyi günler. Bugün ben de arandım. Yazınız geldi yarın gelip başlayabilirsiniz dediler. 2 tane vesikalık fotoğraf ve Vakıfbank hesabı da açtırmamı da istediler . Bilginiz olsun. Herkese tekrardan hayırlı olsun. Tamam
-
Hey gidi hey, geçen sene Eylül Ekim ayları gözümün önüne geliyor. Yağmur gibi tebligat akıyor herkes face grubumuzdan paylaşım yapıyordu ️
Çok tatlı bir duygudur, nice emeğin uykusuz gecelerin neticesini almak, bir şeyleri başarmış olmanın verdiği haz..
Aramıza tekrardan hoşgeldiniz meslektaşlarımız, hepinize tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
34 Plaka sizleri ayrıca bekliyoruz :))) -
@famefabre üstad 34 plakada henüz bir hareketlenme yok galiba
-
Arkadaşlar merhaba. Son promosyonda İstanbul guyu kazanıp SGK ya atanan arkadaşlar var mı burada. Özellikle İstanbul guy 5 ve 6 yedek arkadaşlar
-
@osal hocam Guy kazanalar sgk listesinde yoktu bildiğim kadarıyla ama yine bi araştırın yanılıyor olabilirim
-
@gonzaloluca çok az sayı olabilir belki
-
Ankara taşra atama birimine ulaşabilen var mı açmıyorlar telefonları