9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar herkese selamlar.
İstanbul'a henüz tebligat listesi gelmemiş.
İnsan kaynakları tebligatın kuruma geldikten sonra, ikamet adresine ulaşma süresi 10 gün sürebiliyor dedi.Eğer bu süreyi beklemek istemiyorsanız her çarşamba ya da perşembe günleri sitemden kontrol ettirmek için bu hatta ulaşabilirsiniz ve 10 günlük süreyi beklemenize gerek kalmaz dedi.Bilginize sunuyorum... -
@oguzhandmrhn atandığımız ilin insan kaynakları değil mi?
-
@black evet hocam.
-
son gelişmeleri değerlendirmek için hepinizi bekliyorum
-
@maricinal loading...
-
@poisson geceye yüklenir
-
@maricinal ben uyuyayım belli olunca uyandırın kaldıramıyorum artık bir SGK bekleyişi daha
-
@umrcn ben belirtmiş olduğunuz yedeklerdeyim. Ne yapmam gerekiyor?
-
Bir gelişme var mı
-
Arkadaşlar hiç çağrılan oldu mu ?Aranıp veya tebligat ile
-
@pawnex yok hocam bilinen henüz kimsenin başlamadığı
-
@gonzaloluca ben geçen hafta aradım toplu başlatmayacaklarmış ama henüz başlayan da olmamış
-
istanbul için tebligat alan oldumu hiç arkadaşlar
-
@rybczynski112 Başka illerde başlayan oldu mu ki? Önceki promosyon kaç ayda başlatmıştı bilen var mı
-
@paretooptimal, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@rybczynski112 Başka illerde başlayan oldu mu ki? Önceki promosyon kaç ayda başlatmıştı bilen var mı
25 Temmuz'da iller belli olmuş ve en erken başlayan Eylül'ün 20-25'i gibiydi. Yuvarlarsak 2 ay diyebiliriz.
-
Varmı gelişme
-
Arkadaşlar ben geçen hafta atandığım ili aramıştım herhangi bir gelişme var mı diye. Numaramı ve ismimi not almışlardı gelişme olunca aramak için, bugün aradılar evraklar geldi tebligat beklemenize gerek yok yarın başlayabilirsiniz diye. Darısı size
-
@meçhulasker Hayırlı olsun hocam inşallah başka promosyonlarda darısı bizim başımıza olur..
-
@meçhulasker hayırlı olsun hocam hangi il
-
@umutsuz-0 inşallah hocam Allah hayırlı rızık kapıları açsın