9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@wagner 83,8 ile bu hesabı destekliyorum
-
Yok artık sizde 85 le kapatsın taksimden istiklale çıplak koşarım .
-
@wagner hocam 0.3 daha inseniz 82.3 olsa kurtarmıyor mu
-
@paretowilfredo hocam ikinci bir alimda 81 ile sansim nedir ikincin bi 400 kisilik alimda
-
Yeni Çalışma Bakanı Jülide Hanım.
-
@Hacettepe-Üniv. Gazi Üniv. Çalışma Ekonomisi mezunu. Kendisine bir söyleşi de muhalif bir soru sormuştum, gayet nazik cevaplamıştı Hacettepe'de. Hayırlı olsun.
-
@MET evet okulun tarafından yapıldıysa aslı gibidir mührü ve imzası yeterli eğer bu yoksa sgk il müdürlükleri veya insan kaynakları tarafından diplomanın aslı ile birlikte gidersen aslı gibidir mühürlü belge yapıyorlar bunların haricindekileri kabul etmiyorlar zaten ilanda da özellikle belirtilmiş. Ama dediğim gibi şuan bunlar gönderilmeyecek liste açıklandıktan sonra sadece kazananlar yollayacak.
-
arkadaşlar nüfüs cüzdanının onaylı sureti illa noterden mi yapılması gerekiyor nüfus daireisnden onaylı bir nüfus kayıt örneği alsak olmaz mı bence kurum nüfüs cüzdanı suretinin noterden onaylatılmasını istese ilanda özelllikle yazardı gibime geliyor o kadar para boşuna vermeyelim
-
@Lex-fori muhtardan alınıyor olması lazım,bi sorun
-
@Lex-fori nüfus cüzdanı fotokopisi istenen belgeler arasında yok. Onaylı diploma fotokopisi ile elektronik ortamda doldurulan belgenin çıktısı olmak üzere sadece 2 adet belge konacak başkada bir belge yazmıyor.
-
@Hacettepe-Üniv. Çeko mezunu olması bir şeyleri değiştirir mi acaba. Çekoculara pozitif ayrımcılık yapar mı?
-
@paretowilfredo hocam başvurumu yaptım.. hayırlısı ne ise o olsun. Lakin bir sorum olacak.. başvuru formunun çıktısını alırken 2 sayfa şeklinde çıktı.. bu bir sorun olur mu.. özgeçmiş kısmı ikinci sayfaya taştı.. yardımcı olursanız sevinirim
-
Arkadaşlar biraz önce aradım Nüfus cüzdanı muhtardan ve ya nüfüs dairesinden onaylatılması yeterliymiş boşuna noterden para verip onaylatmayın
-
@mezamorto Sanmıyorum hocam. Bakanın çok ilgileneceğini bu konularla düşünmüyorum
-
Yeni çeko'cu bakanımız hayırlı olsun umarim mülakatlarda işimize yarar
-
Bu mulakata basvurdugu halde girmeyecek 200 300 kişi gibi duruyor. Neymis kurumda calisiyormus ama mülakat deneyimi olsun diye girecekmis 95 almis ama 85 alan bunu haketmiyormus. Yuksek alanlar gitmese de basvuracakmis torpilliler girmesin diye. İnsanlar kendi bencil sacma düşüncelerine kilif arama peşinde ama 90 alanda sinava girmiştir kaç saat emek vermiştir 80 alan da . 90 95 le giren insanlar herkes herşey hakettigini düşünen ondan dusukleri küçümseyen. Onların torpille girecegini düşünenler yalnis düşünüyorlar bunlar 3 tur 5 tir herkesi boyle ilan etmek çok paranoyak bir düşüncenin göstergesidir.
-
@izmir35
bu düşüncedeki insan net egosuna kibirine kılıf arayan insandır. Kurum mulakata basvurup sebepsiz gitmeyene bir müeyyide uygulamalıdır. Nasıl vicdan var insanlarda anlamiyorum. Yani 85 ve aşagisi hep torpilli oluyor bunlara göre kafaya bak.. -
bu alımı geçtim gelmeyecek bana ama ıkıncı alım olursa kaça düşer sizce p23 puanm 80.5 şansm olur mu
-
@İnmyheart 2. Alımın kesinlikle olacağı kanaatindeyim. Vmy ve SGK hatta mhuy alım yapmasıyla önünüz çok boşalabilir. Umudunuzu koruyunuz neden olmasın. Çok erken konuşuyorum ama şubat mart gibi tekrar alım olacağını düşünüyorum.
-
inşallah @safiTÜRK69