9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@MaxMin valla öyle oldu ya yatışa geçtik bi an önce başlamak lazim
-
@ksavdliybncıkymk kardeş sen baya salladın ya 85 altına asla düşmez sonuçlar açıklanınca burdayım
-
@AndOne 82.3 olsun ne sen üzül ne ben
-
@sosyolog75 85 'in altına düşerse de burada olacak mısın?
-
@sosyolog75 85 i neye göre söylediniz
-
Benim p23 84.5 p42 82.9 benim gibi olanlar hatta benden daha iyi olanlar da var iki puan türü de normalin üstünde olan şahsi görüşüm az da olsa taban puan düşer.
-
@sosyolog75 sen yenisin galiba ️
-
Arkadaşlar diplomayı illa ki onaylatmak gerekiyor mu ?
-
Ben hiçbir şey anlamadım ya bana yardımcı olabilir misiniz?
-
@Baumol hocam şimdi hiç bir şey yapma sadece listenin açıklanmasını bekle eğer listeye girmen kesinse bir adet diploma fotokopisini mezun olduğun okula(mezun olurken aldığın varsa o da olur) onaylattır veya bulunduğun ildeki sgk il müdürlüğüne gidip onaylatabilirsin ama şuanda liste açıklanmadığı için belki onaylamak istemezler. Eğer listede yer alırsan o fotokopiyi ve istenilen diğer belgeleri ilanda belirtilen adrese yollayacaksın zaten ilanda hangi belgeler olduğu ve ne zaman yollanacağı yazıyor. Şuanda bir şey yollanmayacak.
-
@sosyolog75 mekanı mackolik forumlarına çevirdin be kardeş 4-6 gol maç sonucu burdayım der gibi . Neyse senin gönlün olsun hayırlısı olsun keşke büyük lokma yemeyi tercih etseydin
-
Guy mulakatini bekliyorum ayni zamanda buna basvurursam mülakatta elenir miyim acaba guy mulakatina da girecek olmamdan dolayi?
-
Arkadaşlar ben atanamsdim KPSS yedeçaıştim gecrn yil olmsdi bu yil dustu puanla imo70-77
Adalet bitirdim
Hukuk büroları nda iş aradım en az yirmi görüşme gördüm geri aricaz deyip aramıyor kar
Bunun dışında banka mulakindam elendim işkur aracılığı iş baktım yine yok .offf konu dışı ama . -
@izmir35 şu olabilir;sorarlarsa başka bir kuruma başvurdun mu vs sgk mulakatına girdim /gireceğim dediğinizde belki olumsuz bir etki oluşturabilir,girerse de başka kuruma gideceksin diye duşunebilirler
-
Nasil iş bulucaz biz devlet desen atama kısıtlı özel desen asgari ücretle bordürü şartlar sayıyor .birde kız olmak.nasil bir ülkede yiz birsuru görüşme gördüm.heryermi Tor pil
-
@Dellafeu sonuçlar açıklanınca burdayım dedim ya
-
@gonzaloluca sıralamalar ve her iki puan türünün de kullanılabilecek olması ayrıca 2017 puanlarının henüz neredeyse hiç kullanılmamış olması.. başlıca etkenler
-
@ksavdliybncıkymk sonuçlar açıklanınca göreceğiz.Benim için de üzücü olacak kardeş çünkü puanım 81.5 yani bana da gelmeyecek
-
@gmsmustafa yeni değil eskiyim ve tahmin konusunda hep iddialı oldum
-
@sosyolog75 dediğine ek olarak şunlarda war 300 sgk denetmenı ve 100 kaymakam atandı bunların sonucları kpssden sonra oldu bu kişilerin yüzde 80 i ilk 500 içindedir. bunun yanı sıra bir puan türünü kullanınca diğeri boşa cıkıyor iki puan türündende 85 üstü alan azımsanmayacak insan wardır . bununla beraber tek yıl puanı durumuda war. geçen yılkı alımda en yuksek taban paun oldu 82.19 o alımda nerdeyse adam akıllı ilk alımdı 10-15 kişilik ilanları saymassak bıde71 kişilık il göç oldu o ne zman acıkladnı tam hatırlamıyorum .birde geceç sene punlar baya yukselmişti sıralamlara göre odawar . ama sunuda unutammak gerekır p23 gıbı genel bır puan gercekten cok dezavantaj yaratıyor ben de 83.4 le felan kapatacagını dusunuyorum