9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
85.9 p42 puan ile 633.cüyüm. Herzaman çok yüksek kapatır diyenler olacaktır. 85 altına düşmez diyenlere gülüyorum Sıralaması 1500 e kadar olanlar umutlanmalı .
-
Geçen yıl tek bir puan türü kullanıldı fakat iki yılın kpss puanları geçerliydi. Bu yıl ise iki farklı puan türü var ama sadece bu yılın kpss puanı kullanılabiliyor. O yüzden diğer şartlarında birbirine eşit olduğunu sayarsak aşağı yukarı aynı kapatır bence.
-
Arkadaşlar 8.pro ilanina biraz göz gezdirdim orada genellikle asıl bölümümüze yönelik sorular geldiğini yazmışlar. Yani kamu yonetimine hukuk agirlikli, iktisat bolumune iktisat agirlikli. Ceko bolumune ise daha cok is hukuku sg hukuku sorulmus. Her bölüme genel agırlik 4 alan dersi olmakla birlikte çeko disindaki diger bolumler de denetmenligin gorevleri ,gss ,kayitdisi istihdam vs gibi genel basliklardan sorulmus. Bugune kadar hic çeko çalişmamiş biri oturup kapsamli bir ceko calismak yerine genel bilinmesi gerekli başliklara calisip, cikmis mulakat sorulari ile yetinmeli mi?
-
@MaxMin Allah razı olsun, adam gibi adamsınız
-
İstatistikçi arkadaşlar özellikle sorum size. Bu p13 puanı iktisat ve istatistik karma puan ve bu puan türünden başvuracağız. Sormak İstediğim konu şu; p13 puan sıralaması 880 lerde. Burdan iktisatçıları ve diğer bölümleri çıkardık mı acaba şansımız nedir. Yani asıl gerçek sadece istatistikçiler arası sıralamamız nedir sizce? (P12 asıl istatistik puanım da 79 sıralamam 410.sıra)
-
@staticman bunu anlamamız için branş sıralamalarını beklememiz daha doğru olur diye düşünüyorum meslektaşım. puanlarını da yazar mısın sakıncası yoksa?
-
@staticman bence p12 de ki sıralmanız elınızde referans olabılır şansınız p12 sırasına göre yüksek dostum. Ama arkadışın dedıgı gibi branş bazı sıralaması daha dogru olucaktır
-
@staticman kardeşim birde p12 ve p13 puanlarını yazarmısın küsaratlarıyla birlikte
-
@sasasa valla hocam bende o civarlardayım 85 küsür işte beni de korkuttular
-
Arkadaşlar başvuru çıktısında yazışma adresi kısmında il ve ilçe yazmıyor.sizde yaziyor mu
-
@wilfried yazmıyor
-
@wilfried yazması gerekiyor bende de yazıyor. Sistemde sıkıntı olabilir başvuruyu güncelleyerek tekrar deneyin bir kaç kere bu şekilde deneyin eğer düzelmezse ik yı arayıp bir sorun bu aşamada çok önemli olduğunu sanmam ama kazanıp evrak gönderirken sıkıntı yaratabilir.
-
82.6 ile kapatacak. Üzerinde tam 24 saat çalışma yaptım. Bir çok parametreyi hesabın içine kattım. Ve sonuç olarak 82.6 ile kapatacak diyebilirim. +- 0.1 daha fazla şaşmaz. Bekleyin ve görün
-
@wagner agzina saglik hadi insallah
-
@wilfried yazışma adresi kısmını kendimiz dolduruyorduk nasıl olsa il ilçe seçimini yaptık diye bende oraya eklememiştim dolayısıyla bende de yazmıyor. güncellememiz gerekecek önemli bir durum.
-
@black siz yarışma adresi kısmına il ilçe bilginizi kendiniz mi yazdınız acaba? hatırlıyor musunuz?
-
@sosyolog75 Herkesin tahminine görüşüne saygılıyız ama kesin bir dille 85 in altına düşmez diyen adam buradakileri provoke etmekten başka bir şey yapmıyordur..
Puanların düşmeyeceğini bir kaç sebebe bağlamışsın düşmesi için var olan sebebleri yazmamışsın..
11 ağustosta burada ol arkadaşım gelip herkesten özür dileyeceksin.
@MaxMin hocam ben senin neden başvuru yapmayacagini tam olarak anlamadim.biraz daha açar mısın. Ha yine yapma başvurunu ama -
@wagner hocam şu hesabı dök ortaya da bakalım biz de feyz alalım içimiz rahatlasın. Ben de o civarlarda bekliyorum
-
@black kardeşim bu dediğin fotokobiye aslı gibidir damgası ve imzası atıyorlar. o oluyor değil mi ?
-
@wagner öyle olursa sana bi çay hocam