9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@MaxMin azıcık idare ve icra iflas baktım, memlekete gitmistim bugün ankaraya dönüp haftaya çalışmalara başlıyorum bi hafta aof adalet tek ders sınavım ve dgs var onlara baktım çoğunlukla. Halim harap yani
-
@genclerbirlikli @Baumol durumlarımız aynıymış o zaman puanı alınca gelen gevşeme ve verilen ara ile sermişiz
-
Taban puanı 82.0 yapalım herkes mutlu olsun
-
@gonzaloluca 83.9 P42
-
@paradise06 gerek kazanmadan önce gerekse de kazandiktan sonra denetmenlerle görüştüm hiçbirisi ekstra ücret aldığını söylemedi hocam.. sadece denetime çıktığında öğleyi dışarda gecirdiysen bir öğle yemeği ücreti veriliyor buna rapor için ek ücret olarak bakiyosan bişey diyemem
-
@ZeljkObra inşallah olur hocam
-
@gulsen1 bencede 82 en güzeli olur hem geçen senin puanıyla da aynı
-
İnşaallah hayırlısı olur. Puanı sevtak kullanıyorum. Sevtak sgk dan bereketi Allah'tan.
Heyecan var burda yazanlardan sonra oluştu.
P42 den başvuru yapacağım sıralama 1215. Nasibimse gelir kendisi değilse de Rabbim başka bir kapı gösterir. -
Ücret konusuna bir açıklık getirelim. Aylık ele geçen maaş 3400 TL civarında. Buna ek olarak ödeme normal şartlarda yoktur. Eğer Öğleden önce göreve çıkıp da, Merkez dışında denetime gittiyseniz ve 5'te döndüyseniz günlük Harcırah bedelinin 1/3'ü oranında harcırah alırsınız. Bu da 14 TL civarıdır. Eğer saat 19:00'dan sonraya sarkarsa ki bu ancak yerinde kayıt inceleme gibi bir durumda olur çok nadir bir durumdur, 2/3 oranında harcırah alırsınız. Zaten bu yediğiniz yemeğe aşağı yukarı denk gelen bir meblağdır. Yani ek olarak bir para elinize geçmesi söz konusu değildir. Merkeze ya da Öğleden sonra denetime çıkarsanız herhangi bir ödenek de almazsınız.
Eğitim vs. sebeplerle şehir dışına çıktığınızda Sabit ilgili şehre giderken ki otobüs bilet miktarını + indiğiniz yerden konaklayacağınız yere kadar olan taksi ücretini ki 50 tl gibi bir tavan var bunda + konaklama için ödediğiniz bedeli alırsınız. Otelde kalmadığınız takdirde bunu da almazsınız. Alacağınız yolluk daha az olacaktır. Tüm bu ödemelere özellikle konaklama ödemelerine fatura ibraz etmeniz lazımdır. Eğer yol vs. giderleri ibraz edemiyorsanız, zayi olmuştur diyerek belirlenen matbu bedeli alırsınız. Özetle eğitimde harcadığınız para kurumun belirlediği şartlarla size ödeyeceği meblağa denktir. Hatta yemekler kötüyse ve dışarda yemek zorunda kalırsanız veya tek kişilik odada kalmak isterseniz 500 TL kadar da cebinizde çıkar.
Bunun haricinde herhangi bir ödemeniz yoktur.
Denetim ve Rapor faaliyeti ödeneği olarak sayabileceğiniz kısmı zaten Devlet size verdiği ücretin içerisinde yer veriyor. Aldığınız ücretin bir kısmının adı 'denetim tazminatı'dır. Denetim görevlisini memurdan ayıran bir fark olarak koyulmuştur ve maaşın memurdan fazla olmasının asli gerekçesi budur. 2200 Ek gösterge emeklilikte geçerli olan bir rakamdır. Ücretle alakalı değildir. Ücreti artıran bahsi geçen 'denetim tazminatı' kalemidir.
-
Arkadaşlar konu disi özür dilerim ama bi sorunun cevabini ogrenmem gerekiyo acil. yardım ederseniz sevinirim. Baska bir sehirde TEZLI yuksek lisans kazandim. Kayıt olursam 3yil 4 ay boyunca atilma yok degil mi yoksa ara dönemlerde de atilma oluyor mu devamsizlik vs nedenlerle.? Askerlik icin soruyorum eger ne olursa olsun 3 yil atilma yok ise kayda gitmem gerek yarin . Teşekkürler
-
Bize makam tazminatı gerek:)
-
@Mimar 3yıl boyunca kaydın devam eder
-
@Mimar hocam bunu kazandığınız yerdeki hocalarla görüşmenizi öneririm. bazıları devam zorunluluğunu katı biçimde uygulayabilir bazıları insiyatiflidir. ama nasıl olsa tezli kazandım hiç gitmiyeyim demeyin. okulla ilişiğinizi kesebilirler hocam dikkatli olun.
-
@mehmedoglu @David-Hume teşekkürler
-
p 23 puanım 82.99 inşallah sınırda falan kalmam eğer giremezsem de şöyle 83.50 falan olsun taban puan
-
@Lex-fori şunu düz 82 yapalım sulh olsun herkes
-
@David-Hume inşallah 82 olur kardeşim de benim olayım sınırda kalıp sinir olmamak ondan öyle söyledim
-
@David-Hume dostum bu arada sen iktisatta ilklerden biriydin napmıştın sen bir şeyi ilk kez inceleyenlerden biriydin ama çıkaramadım
-
@Lex-fori kardeşim fiyat altın para mekanizmasını buldum da bulmaz olaydım. keynesi savunan müptezellerle kavga edip duruyoruz
-
@hayalimsgk ben duydugumu soyleyip merakimi gidermis oldum ama anlamadigim devletin bu meslek icin odedigi maasi normal bulmaniz konusuydu.. basladiginizda mufettislerle arandaki maas farkini aklina getirdikce ayni fikirde olacak misin merak ediyorum..