9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bu iş şu şekilde gerçekleşmiyor mu örneğin 81-82-83 puanlı 3 kişi başvurdu topla 3 e böl 82 gibi... e baraj da 70 ise 70 den 80 e kadar ki puan aralığı başvurmayacak mı ? Paralı da değil 3 dakikalık iş . E ozaman belki olur molur diyerek başvuran sayısı arttıkça ortalamada düşmeyecek mi ? Yani 85 puan 750 ye denk geliyorsa altında 70 puana kadar binlerce kişi var . Yani çoğunluk ortalamayı düşürür gibi düz mantık la. Nokta atışı yapıyorum 82.8 de belirlenen puan olur bence.
-
@ksavdliybncıkymk son sırada seçilen adayın puanı taban puan demek,mesela ibfli 1200.kazanan başvuru puanı kaçsa taban puan o olacak
-
@ksavdliybncıkymk yok hocam ortalama olayı yok yani. Başvuranlar arasından ilk 1200 kişiyi sıralayıp son sıradaki adayın puanı taban oluyo
-
Hmmm o zaman çarşı karışır beyler
-
P23 ü 85 olan arkadaşın sıralaması kaçtı acaba
-
@ksavdliybncıkymk 1000
-
@hayalimsgk hocam isin hem denetim (fiili) hem de raporlama (masabasi) ayagi var cuzi bir miktar da olsa ek ucret veriliyor diye duymustum. Meslege baslamadan once hakedilen maasin verildigini dusunmek icin erken bence
-
@ksavdliybncıkymk hocam sen naptın ya 81-82-83 puanlı başvuruyormuşta toplayıp 3 e böl 82 oluyormuş falan güldürme Allahını seviyorsan
-
@Lex-fori ahhha ne bilelim kardeş ben düz mantıklı adamım ütopik işleri severim . Öyle olsaydı keşke
-
zzzzzzzzz
-
@2016mağduru kardeş düşüncen çok yanlış ama gene de sen bilirsin .İstersen 100 puanın olsun gene de başvuracasksın kimsenin garantisi yok çünkü herkes artık bir iş sahibi olup hayatını kurmak istiyor
-
@2016mağduru Puanınız kaçtı
-
Aman arkadaş taban 84 85 olur demeyin yapmayın böyle şeyler
-
zzzzzzzzzzzzz
-
@1903bjk Valla ben ilk ilan geldiğinde bi tur attım mahallede, eve geldim ve bazı arkadaşlara da gelir sana diye moral verdim. . Sonra buraları okumaya başladım ve aldı bir korku.. Hayırlısı bakalım. :))
-
@ZeljkObra sizin puan kaçtı
-
@1903bjk @ZeljkObra yığılma 83,9'da herhalde benim de puanım 83,9..umarım 83,9 kardeşliği mülakata kalır
-
@ZeljkObra her animiz duygu karmasasiyla geciyo zaten:) endişelenmeyelim,dilimizden duayi,yuregimizden umudu eksik etmeyelim..nasibimiz bizi bulur
-
@faik1928 yok mu arttiran
-
82.5 olsa çok tatlı olur taban puan