9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paradise06 biz denetim yapalım diye devlet maaş ödüyor zaten yapılan denetim başına ekstra ücret yok..
-
Adem kaya nin yeni ceko kitabi icin ne dersiniz arkadaslar ? sgk denetcilik mulakat sorulari da varmis icerisinde . Sizce alinmali mi
-
@hayalimsgk hocam bırak artık şu popülist söylemleri
-
Arkadaslar basvuruda ozgecmis kismina sadece mezun oldugumuz okul gibi nesnel seyleri mi yazicaz yoksa daha ozel seyler de yazilmali mi ? Ornegin universiteden iyi bir ortalamayla mezun oldum bunun gibi seyleri yazmali miyim ?
-
@varoufakis olanı olduğu gibi aktarmak popülist söylem mi oluyor ? Amacınız devlete ve millete hizmet etmek mi çok para kazanmak mi kardes ? Ben ilkini seçiyorum diye mi zoruna gidiyor ?
-
@varoufakis hocam yalnız size ek olarak verilen paranın (harcırah) harcanmadığı kısmı sizin olmaz aslında, çoğu dinde de zaten, popülist demeyin isterseniz ki ben de öyle inanırım
Sorunuz açıklanmış zaten üstlerde -
@beyaz02 daha önce çalıştığınız yerler azsa yeriniz kalır. Ornegin universiteden iyi (onur öğrencisi vb.) bir ortalamayla mezun oldum, şu ve bu sertifikalara ve dillere sahibim. Şuralarda yarı/tam zamanlı çalıştım. Şu derneklere üyeyim. X şehrinde sosyal sorumluluk projesi olarak Y yapılmasında 2016 yazında Z olarak bulundum.
ABC Derneği'nde gönülü olarak satranç öğretiyorum. Okul sonrası K,L,M,N klüplerine üye idim. Şimdi gitar, bateri çalmaya devam ediyorum.
Başlangıçta ailenizden kısaca bahsedebilirsiniz
-
@paretowilfredo sizce bu yıl kaç la kapatır ? Benim p23 81.69 siralamam 2542 gelme ihtimali var mi?
-
@nashh Dostum bu konuya cok girmek istemiyorum. Kestiremiyirum cunku.
-
@paretowilfredo üstad.Bu lisedeyken feme gitmiştim.1 sene gittim sonra bıraktm baska dersaneye geçtim.Cok sukur bi baglantımızda yok ama guvenlık sorusturmasını nasl etkıler bu durum bilgin varmı?
-
Başvurumuzu yaptık bakalım kısmetse olur. P42 82.3052 ile. Herkese başarılar.
-
@hayalimsgk atış yapacağınız yerleri öyle biliyorsunuzki yani insanların gelirlerini ne kazanacaklarını öğrenmeye hakkı yokmu
-
arkadaşlar anketi paylaşarak daha fazla arkadaşın katılmasını sağlayalım belki bir fikir edinmemize yardımcı olur. https://goo.gl/forms/p3qxxpLNxcXyaRei2
Şuana kadar katılan 52 kişiden 7 tanesinin p23 ve p42 puanları 84 ve üzeri. Bu alımın en fazla 84 ile kapatacağını düşünüyorum bakalım ne olacak.
-
@Mimar hocam 200 karakter anca yazdim ama 1100 oluyor diye tutturdu cildircam
-
@ekon istersen bi ara kurumu yardimci olurlar hocam
-
@black Üstad 83.9 kurtarmaz mı?
-
@ZeljkObra benim de 83.9:) kurtarmali yani kurtarmasi lazim daha yuksegini kabul etmiyorum
-
@black hocam 52 kisinin 7 si 84 uzeriyse nasil 84le kapatir dediniz anlamadim 52 kiside 25 30 olsa anlarim da insallah o kadar yuksek kapatmaz
-
@Dellafeu yok o manada değil iki puan türü olunca ikiside yüksek kişinin olması iyi yani p42 veya p23ten sadece birisiyle başvuru yapacak bu da sıralamalarda daha aşağı inmeyi sağlayacak. Ayrıca en fazla 84 ile kapatır dedim benim tahminim 83 ile kapatması ama dediğim gibi iki puan türü de yüksek olan arkadaşlar olursa bu şekilde olur yoksa 84 olması da muhtemeldir
-
@black
52 de 7 iyi bir rakam mı yani? Bence değil daha fazla olmalı. Bu kötü haber bizim için. 83.8 ile dışarıda kalacagiz bu gidişle sag olsun yeni sistem..