9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mehmedoglu sistem hep ayni hata verdi, doldurmasam bile karakter sayisini sonuc ayniydi. Opera da ise yaramadi. o kismi copy p de yapilamiyor Acele etmiyorum lakin is yuzunden unutmiyim aradan ciksin yani
-
@ekon ben opera kullanmistim. 500karakter filan oldu. ne yaziyonuz 1100 karakter hocam az silin
Kopyala yapistir yaptırmıyor ama haklisin. Sizde niye kabul etmiyo ki allah allaha ben ilk denemede yapmistim -
@wesley10 Dostum hizli yapabileceklerine bir an inanmistim ama Yeterlik sinavi 3 gun kala ertelenince butun dusuncelerim yikildi. Kurumun organizasyon yetisi hakkinda dusuncelerik normale dondu.
-
@paretowilfredo bu ilanlarda neden 4 katı kadar mülakata çağrılıyor. Yönetmelikte 20 kata kadar çağrılır diyor.
-
@mezamorto Sayinin yuklu olmasindan ve direkt sozlu olmasindan dolayi dostum. Yonetmelikte yazili veya sozlu sinav deniliyor. Kurum sozluyu tercih ediyor. Bu nedenle de az kati kullaniyor.
-
@paretowilfredo hocam bu 8 promosyonun güvenlik soruşturması daha yapılmadı mı bunların göreve başlaması tahmini ne kadar sürer mesleğe tam olarak başlama ortalama kaç ay sürüyor mülakattan itibaren bi aydınlatırsan sevinirim
-
@Çetin Bunda benim de aydinlatilmaya ihtiyacim var dostum. Eski tip arsiv arastirmasi yapilmiyor artik. Iline gore 3 4 ay bile alabilir baslama sureci. Gecen alimda Istanbul rn cok uzayan il oldu. Kisi kisi irdeleniyorsunuz. Her acidan, her anlamda. Ve meslek sirasinda da sorusturmalar devam ediyor artik.
-
mrb arkadaşlar denetmen yardımcısının net maaşı ne kadar şu anda bi bilgisi olan var mı
-
3430 TL su an. Zam kisminin hesabina girmiyorm maas hesaplamadim hic. 3100 TL civarinda idi zamdan once.
-
@paretowilfredo temmuz zammıyla beraber mi hocam
-
@paretowilfredo hocam bi yanlışınız olmasın çünkü en düşük memurun maaşı bile 200 tl civarı arttı denetmenlerin daha çok artması gerekmez mi ?
-
@abc gerekli duzeltmeyi yaptim. 300 tl civari bir zam soz konusu. Su an ele gecen 3400 tl civari.
-
@paretowilfredo hocam başvuru için ösym fotoğrafım sakallı ve tişörtlü onu koysam olurmu yoksa sakalsız bi fotografmı koymak gerekli ve takım elbise şartmı fotografta
-
@sefaerennn dostum buna dair aciklama yapmistik yukarida ancak yineleyeyim. Sakalsiz fotograf daha iyi daha ciddi olur. Takim elbise olursa iyi olur olmazsa sart degildir.
-
@paretowilfredo hocam çok arada kaldım mülakat için tüyo mülakatmı ömer dönmez kavram teoriler mi bi ikinci husudda bu kitaplar konu anlatım şeklindemi çıkmış soru vr csvap şeklinde mi bi üçüncü sorumda alan dersleri hariç(hukuk-ikt-maliye-muh) diğer SGK konularına nerden çalışmamızı tavsiye edersiniz cevapla ya bilirseniz çok ama çok makbule geçer
-
@ekon bende 1000 karakteri geçmiştim 1000 karakterden fazla olamaz uyarısı verdi. 1000 in altına düşünce kabul etti. Sizinkinde de durum böyle sanmıştım ancak siz gerçek bi hata ile karşılaşmışsınız
-
Merhaba sizce 81.60 i bulur mu?
-
@sefaerennn Dostum ömer dönmezi incelemistim ben guzek kitaptir ama tüyoyu bilmiyorum. Ikisini de bilen bir arkadas oneri verirse daha faydali olur bence.
-
@paretowilfredo hocam aylik denetimden ekstra min ve max ne kadar gelir elde ediyorsunuz ?
-
Konu tekrarı açısından Kavram Teori ve Politikalar başarılı bir kitap,
Gelebilecek sorular açısından soru cevap kitabı TÜYO'da başarılıdır. Eğer bana ne sorarlar acaba derseniz örnek sorular(soruların hangi kurumlarda sorulduğu üstünde yazar) ve cevapları için TÜYO alın. Ancak derseniz ben soruları internetten bulurum bana tekrar lazım, Ömer Dönmez alın. Kapsam olarak Ömer Dönmez daha dolu içeriğe sahip onu söyleyebilirim. Ama ikisinde de yeni baskıya çok dikkat edin çünkü hukuklar çok değişti.