9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Asillerin il tercihleri bugün sona eriyormuş.En kısa zamanda açıklanmasını umuyoruz
-
başvuru yapan arkadaşlar acaba özgeçmiş bölümüne neleri yazdınız
-
@paretowilfredo cok tesekkur ederim geri donusunuz icin. mulakat listesi aciklandiginda ilk buraya yazacagim. Hepimizin hakkinda en iyi ve hayirlisi ne ise o olsun. Allah a emanet olun.
-
@gökaysah hersey olabilir gibi sanki,hakkinizda hayirlisi olsun hocam.
-
tecrübeli arkadaşlar, mülakatlara yönelik kaynak vb tavsiyesi verebilir misiniz ?
-
tecrübeli arkadaşlar puan olarak en iyimser olarak kaça kadar düşebilir
-
............
-
@paretowilfredo hocam p23'üm 84.. sıralamam 1279.. gelme ihtimali var mı acaba?
-
@frie.list Şansın yüksek bence dostum. 84'ten daha yukarı olmaz gibi geliyor bana. Kestirmek zor ancak böyle bir düşüncem var.
-
@paretowilfredo tşk ederim hocam
-
@ilkhedefsgk evet. ancak şuna çok dikkat et, onlar sormadan kesinlikle bu konuyu açma dostum.
-
@paretowilfredo hocam en iyi ihtimalle ne olur acaba şu puanın altına düşmesi neredeyse imkansız dediğin puan aralığı nedir
-
@keynesbaba Dostum bir şey demek istemiyorum bu konuda. Kimseyi beklentiye sokmak istemiyorum açıkçası. Gerçekten kestirmekte zorlanıyorum yoksa analizde bulunurdum muhakkak biliyorsun.
-
@gmsmustafa evet hocam seni gygk yakmış benide yakan odur alanda benle aynı hatta düşük yapanlar +2-3 puan önümde gygk ile
-
- promosyon mülakat sonuçları her ne kadar geç açıklandıysa da başkanın verdiği sözde durması,beklentilere cevap vermesi kuruma beni ısındırdı.Yeni bi umut oldu.Hayırlı uğurlu olsun.
-
@Çetin yakin degil p42 75 küsur
-
@paretowilfredo Hocam 31 için ne yetişirse sorun olmaz tam açar mısınız ? üzücü durumlar derken hakkımız yanar mı yedeklerin ??
-
@paretowilfredo üzücü durumlar derken hocam,yedeklik hakkı mı yanar?
-
@paretowilfredo hocam yedeklik ilanı için asillerin güvenlik soruşturmasının bitmesi gerekmeyecek mi? Eğer öyleyse en az 2 ayı bulur güvenlik soruşturmalarının bitmesi. Böyle bir durumda da yedeklerin yeni başvuru yapması üzücü bir olaya sebep olabilir mi ?
-
@MaxMin bende de oyle bir durum var, hukuk 20 net ıktısat 24.5 , malıye 31.25 muhasebe 30 net puan p48 87.61