9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@şakagibi @Hacettepe-Üniv yok dostlar yanlis anlamissiniz. Soyle ki basvurursunuz o arada yedekliginiz belli olur atanma durumu olur bosuna birilerinin hakkine girer uzulursunux manasinda soyledim.
-
@paretowilfredo tamamdır teşekkürler hocam yanlış anlamışız
-
Öncelikle ilan bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun. 8.proda birlikte aylarca bekleyip sonucu olumsuz olan ve mülakata girmemiş olup ilan bekleyen bizle süreci yaşayan bir kaç arkadaş vardı umarım onları da bu alımda aramızda görürüz.
Mülakatla ilgili kaynak soranlara cevaben sınavın üzerinden çok zaman geçmediği için bilgiler tazedir genel bir kpssye çalışır gibi tekrar ve daha önce çıkmış mülakat soruları yeterli olacaktır . İlla ben bir mülakat kitabı alayım içim rahat etsin diyen varsa ben tüyo'yu kullanmıştım onu tavsiye edebilirim ama şahsen sgk için mülakat kitabına gerek olduğunu düşünmüyorum çıkmış sorular yeterli oluyor. -
-
Sinav basvurusu da iki dakkada bitti yahu herkese hayirli olsun
-
@paretowilfredo Hocam yedekler, 7. PRO da olduğu gibi Asillerin güvenlik soruşturmaları tamamlanınca duyurulmayacak mıdır ? Yoksa daha hızlı mı işleyecek süreç ? Sürecin hızlı tamamlanması bir bakımdan 9. PRO adayları için şans olacaktır ancak yedekler için de biraz üzücü olabilir. Çünkü yedek sürecinin biraz uzun sürmesi tahminim feragatların daha fazla olma şansını artıracaktır. Nedeni ise daha önce de belirttiğim gibi diğer kurum mülakatlarının tamamlanacak olması.
25 Kasım'da 7. PRO Asil yerleştirme sonuçları açıklanmış, 10 Mart'ta yedek duyurusu yapılmıştı.
-
- Pro nun daha güvenlik soruşturması mı var bu nedir arkadaş bu insanlar ne zaman göreve başlicak mülakat sonucu geç açıklanırken o ara yapılmadımı soruşturma iki kez mi yapılıyor bilen biri varsa lütfen beni aydınlatsın süreç nasıl işliyor kaç ay sürüyor
-
P23 88,22739 sıralama 351
P42 82,35735 sıralama 1834 kıyaslama yapmak isteyenler için -
@GAG maşşallah hocam.Görünen o ki yüksek kapatıcak
-
@hogan arkadaşım mülakata çalışıp kendini hiç yorma. kısaca bunu söyleyeyim ben sana
-
Şuan için çok erken ama merakımdan soruyorum bilen biri cevaplarsa sevinirim
Şehir tercihi yaparken kontenjan belli oluyor mülakat puanına göre yapıyoruz peki mülakatta kaçıncı sırada olduğumuzu söylüyorlar mı -
83.0 puanın şansı % kaç? ona göre çalışcam sanırım sıralama belli olana kadar kafalarda hep bir soru işareti..
-
@GAG evet sonuç ekranında sıra da açıklanıyor
-
@GAG evet tabi
-
arkadaşlar bu puanları merak edenler için google formlar üzerinden bir anket oluşturdum özellikle taban puan için bir fikir edinmenize yardımcı olabilir diye düşünüyorum. İlk kez bu tip bir anket yapıyorum inşallah bir hata yapmamışızdır. Guy da olduğu gibi bir şehir seçme durumu yok o yüzden manipülasyon olmayacağını düşünüyorum amacım sadece bir fikir edinmeyi sağlamak. Anketi de başvuruların son gününe kadar açık bırakmayı düşünüyorum sonuçları da başvurular bitince yayınlarım tabi katılım sağlanırsa
https://goo.gl/forms/p3qxxpLNxcXyaRei2 -
@Mimar 1100 karakter öz geçmiş uyarısı veriyor sürekli hangi tarayıcıdan yaptınız ?
-
@ekon 1000 karakter yapın
-
Arkadaşlar çalışmalara başladınız mı nasıl gidiyor araya baya zaman soktuğum için şuan randıman sağlayamadım ben özellikle son zamanda pek göremediğim 2017 kpss forumundan tanıdığım sizlerede soruyorum arkadaşlar @Baumol @genclerbirlikli
-
@MaxMin valla direkt mülakatla aldığı için çalışmaya gerek yok, en azından kendim için:) çalışsan da çalışmasan da şans
-
@MaxMin valla ben bi türlü kendimi adapte edemiyorum. Puanı da alınca iyice çözüldüm