9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
P23 : 87,60 Sıralama 429 Bilgilenmeniz açısından.
-
@Mimar Dostum sgk teftis yilsonuna kadar ilana cikar. Is teftis net degil ancak yil sonuna kadar netlesir. Sorustururuz bakalim.
-
@Sucuklu_Oralet P42 puanlarınızı da yazarsanız daha bi aydınlatıcı olur
-
@paretowilfredo Kardeşim 90,8 puanla başvurcam ama elenirsin diyorlar teftişe kaçarım diye... Boyle birşey var mı. Mülakatta sorarlarmı teftişe geçcekmisin gibi sorular... sonuçta teftişe girsem bile kazanacağımızın garantisi yok ayrıca eşim turnelerden dolayı müfettiş olmamı istemiyor denetmenlik istiyorum nasıl olacak...
-
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Öncelikle hepimiz muvaffak olup bir yerlerden başlarız inşallah.Başvuru yapan arkadaşlara bir sorum var, başlangıçta bölümün sonuna pr yazmasının anlamı nedir? Sadece bende mi çıkıyor acaba?
-
@demoklesinkılıcı bende de çıktı tahminimce pr halkla ilişkiler mahiyetinde koymuşlar.
-
@guyan-gelmiş bende öyle düşündüm ama yine de sorayım dedim özel bir anlamı olabilir mi diye teşekkür ederim.
-
@demoklesinkılıcı "programı" demek kardeşim o halkla ilişkiler fln değil
-
@paretowilfredo
konuyla alakasız olacak,arkadaşlar kusura bakmasın..
şunu sormak istiyorum hocam.son 2 (İKİ) maliye uzman yrd. mülakatından elenen biri olarak 1(BİR) hakkım daha var mıdır?
son bir kez daha elenebilir miyim hocam?
yönetmelikte ve sınav ilanlarında göremedim..
teşekkürler.. -
@iyilerindostu mantıklı hem bölüm hem program vardır bir bildikleri teşekkür ederim
-
@otuzyılsavaşı Dostum yonetmelikte kisit 3 kez basarisiz olmak ise bir hakkin daha olmali. Hak siniri koyulmadiysa 860 kez daha elenebilirsin gidip. (insallah kazanirsin artik)
-
@ilkhedefsgk puanı yüksek olanlara genelde; neden bu meslek , bu meslek ne iş yapar gibi sorular soruyorlar. orada gereken şekilde kendinizi ifade edebilirseniz olumlu sonuçlanabilir. ki bu süreçte ilan kıtlığından dolayı herkes bu sınava başvuracaktır.yani puanın yüksekliği avantaj değil. derece yapan birisi olan guy'a başvurdum, keza çoğu kişi de aynı. oradan çıkarımlarını yap dost.
-
@paretowilfredo
çok teşekkürler hocam..
yönetmelikte o ifadeyi,kısıtı görememiştim.belki de görmek istemedim belki de artık..
inşaAllah..teşekkürler.iyigünler.. -
@HaniYaKi o zaman gerekeni söyleyeceğiz komisyona dostum... yüksek puan avantaj değil bazen dezavantaj oluyor malesef...
-
-
ilk defa sgkya başvuru yaptım. komik gelicek belki ama siteye bayıldım daha önceki başvurularda siteler sorun çıkarıyordu kafayı yiyodum. bunda tek seferde yaptım. ama tabiki puanım yetmiyo
-
@Sucuklu_Oralet sadece bitanesini yazınca hiç bi bilgi alamadık ikisini de yaz da faydası olsun 85 üstü her iki puanı olanları merak ediyoruz
-
çalışmak için tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mıdır arkadaşlar?
-
8.Promosyonda yedeklerdeyim.Yedeklerin akıbeti nasıl olacak yoksa 9. ya da başvurup boşuna listede yer edinmeyeyim.
-
Geciktirilmeyecegini umuyoruz dostum. Bu hafta sonuna dek asillerin tercihleri bitmeli. Sonrasinda hizlica yedeklerin durumu degerlendirilmeli. 31 ine kadar yetisirse sayet siz de sorun yasamazsiniz. 31 ine dek bekleyin. Eger durum belli olmazsa basvurunuzu o zaman yapin lutfen. Sonra uzucu durumlar cikmasin ortaya sizler icin.