9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@AndOne inşallah kardeşim
-
Hadi bir kişi daha çıkaralım aradan, bir arkadaşım iki puan türünde de ilk 50 de.
-
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin.Bu yolda bu sene ilk yılım oldu bu yüzden birçok konuda yeterli bilgi ve tecrübem yok.SGK denetmenliği ilanı başlığında ki tüm paylaşılanları tek tek okudum ve kararsız kaldığım bu noktada daha tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak istedim. Benim P23 puanım 83.69 ve sıralamam 1514 İİBF'liyim. P42 puanım düşük olduğu için yazma gereği görmedim.Sizce bu puan ve sıralama ile şansım ne düzeydedir? Çalışma programıma çekoyu eklemeli miyim?
-
@Çetin Her iki puan sıralamam da 100-150 arası hocam. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
-
@Duryy benide cikarin biri 90 biri 89 puanlarin bi arkadasiminda p42 si 90 ancak istatistik mezunu oldugu icin basvuramiyor. Boyle bir durumda var.
-
Arkadaşlar sakallı ve takım elbisesiz bir fotoğraf çok mu sakıncalı sakallar gayet toplu düzenli gömlekli bir fotoğraf ?
-
@Çetin her gün traş olup işe giden bir sınav komisyonu üyesi olsan mülakat için karşındaki insanın sakallı bir fotosunu verdiğini görsen tepkin ne olurdu ona göre ölç biç:)
-
@Çetin sakın yapma bunu:)
-
arkadaşlar bu cıktıyı sgk ya gıdıp onaylatmamız gereklımı suan için yazılanı okudum ama tam fıkır sahıbı olamadım @paretowilfredo
-
P23 84.12 sıralama 1339 birbirinden çok farklı puan türünden alım yapması düşündürüyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@paretowilfredo ben size iyi niyetiniz için tekrardan teşekkür ediyorum. Şahsen ben bu ana kadar yalan yanlış bir ilan duyumu veya bilgisi verdiğinizi görmediğim için kendi sayfamda cumartesi günü paylaşmıştım ilan haberini ve bir dünya trollsünüz mesajı aldım. Bugün gelen resmi ilan ile onlara gereken cevap verildi diye düşünüyorum. selamlar
-
@ilkhedefsgk Allah razı olsun dostum. Var olasın.
-
@Nolmuyor Dostum çıktıyı alıp sakla. En son evrak teslim zamanı olsa gerek götüreceksin. Ancak şu an bir onaya ihtiyaç yok. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler
-
P42 83.9 puan, sıralama 1170 ile müracaatımızı yaptık.
Nasipte varsa olur. -
@Çetin mülakatına gitmezsen bir sakınca olacağını düşünmüyorum
-
kpssp42 den 77.56 puan (başarı sırası:5203) ile başvuru yapsam sözlü sınava girme hakkı elde eder miyim sizce?
-
@paretowilfredo evet dostum. 11 ağustosta kazananlar ve sınav yerleri ilan edilecek olup , istenilen belgeleri 31 ağustosa kadar.. diye geçiyor.
-
P23 puanı 83,8 olan arkadaşın puanı kaçtır acaba ?
-
@omeroztemur4459 çok zor kardeşim ama yine başvur içinde kalmasın
-
Merhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar analizlerini eksik etmezse bizde en azından insanlar ne düşünüyor öğrenmiş oluruz...
82.6 puana düşme ihtimali var mi? Bu konuda görüş bildirmek isteyen olursa bekliyoruz...