9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
istatistik p13 74.36490 ile başvurdum hakkımızda hayırlısı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Başvuruyu yaptım arkadaşlar ikinci defa girişim olacak.. bakalım bu sene ilk hafta girebilecek miyiz mülakatlara?
-
Ilk günden başvuru nasil yapiyorsunuz yav. Ben ilk 10 günün geçmesini bekliyorum..kazalar belalar slstem çöküntüleri hatalar bitsin ondan sonra
Siz yapın, başınıza bir şey gelmezse ben de yaparim.. -
86,59 veya çok yakın arkadaşın p23 sıralaması nedir arkadaşlar? Bir de next level diye bir not dendi, yeterli midir? Çalışma sorunları'nı edinelim mı?
-
Askerlik ile ilgili sgk yı aradım. Başvuru tarihi itibari ile tecilli muaf veya yapmış olmanız gerekir dendi. Ağustosta başlayacağım için temmuz sonuna kadar tecilli sayılıyorum ve başvurmamda bir sıkıntı olmayacak sanırım @FreeBoY
-
Arkadaşlar ankara alım yaparmı bilgisi olan varmıdır
-
@Keymarsh mülakata girdiğin hafta ilk ya da son olmasının bi sebebi ya da bi sonucu mu var?
-
@wagner bende 82.3 e düşmesini umut ediyorum, Allah büyük, bize yazıldıysa kim mani olabilir
-
@Keymarsh ilk hafta girince noluyo hocam
-
@paretowilfredo sgk denetmenliği için p 23 Ün kullanılması sgk teftiş ve iş teftiş içinde p 23 veya muadili puanların kullanılacağının habercisi midir? teşekürler
-
@mehmedoglu çok iyi bir haber teşekkür ediyorum dostum valla yük kalktı üzerimden
-
@Memnun-Kaygısız 15 netim var ve p42 puanım 78 yani mülakat falan hayal.Sanki yazıda biraz yanlışınız var gibi
-
@sınavstilisti 86,06393-756. Söylediğiniz puan da 700'e yakın bir sıraya tekabül ediyor olmalı. Next Level isimli notun da çok ayrıntılı olduğu söyleniyor.
-
@Lex-fori ben sormuştum hocam. Beklenti o yönde
-
@fiscaldrag teşekkür ederim hocam sağolun
-
@Lex-fori bakis acisina gore is teftis'te olacagini sanmiyorum ama sgk teftis de boyle ikili bir puan secimi yapabilir.
-
@paretowilfredo sgk teftis ve is teftis icin alim tarihi öngörünüz var mi hocam teşekkürler
-
Bu nasil seneymis anlamadim yani hukuk ve iktisat netim 17 muhasebe 24 maliye 27 ceko 17.5 p23 puanim 82.30 p42 puanim 82.10 bu netlerle 400 kisilik sgk kapisi bana kapandi saka gibi..
-
@gmsmustafa bizi kandırmışlar kardeşim %20 gkgy > %80 alan. Gk gy yakmış seni anlaşılan yoksa netlerin güzel.
-
@Wolf_ sorma yani 3-5 yapsan seni kurtarir dediler 55 net yaptim gk gyden puanlar bu bantta kaldi..