9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@İnmyheart inşallah kardeşim sabredin güzel şeyler olacak..
-
@safiTÜRK69 ah hesapladgm gbı gelseydı çeko netim şimdi sıralamaya girmştm çok istiyordum bu sgk yı bana yar olmayacak
-
@İnmyheart çok değil bi kaç alım önce arkadaşlarım 78-79 puanlarla girdiler. Hiçte umutları yoktu.Şuan denetmenler nasibin nerden geleceği hiç belli olmuyor. ️️
-
@davetsiz aynen kardesim hak yemenin yumusatilmis seklini yapiyorlar kendilerince.90 alan giremediyse kurumda kalici olmayacagini dusundurdugu icin elenmistir belki de. 90 lik giremedi cunku digerleri referans yapti vs. Bu dusunce yanlis. Bu kurumu bekleyen ucu ucuna kaciranlarin vebali ne olacak. Bence de kurumlarin bu bos yere yazip girmeyenleri tespit edip bisey yapmasi lazim.
-
........
-
@adam-simith al benden de okadar 79 puan da bende var gelir mi diye merak ediyorum bide ondan ziyade sınav tekrar açarlar mı
-
Sgk mülakatında genelde herkese kendi alanından mı soru geliyor? Geçen yıl sgk mülakatında sorular sorular ile ilgili not duymuştum onu nereden temin edebilirim?
-
@paretowilfredo üstad daha önce 7. promosyon için mülakata kalıp elenmiştim. 8.de sıra gelmedi. şimdide de puan 82 sıralama 2300 civarı. puan gelse bile sıralamada altlarda yer alacağım. sgk denetmenlik için kaç kez mülakattan elenme hakkı var? ona göre başvurmayıp 10 u bekleyeyim
-
@yamtar Dostum önceki sonuçların başarısız olarak yayımlandıysa, 2 hakkın daha var. Eğer başarılı yazıyorsa ilk sonucunda, 3 hakkın var halen.
-
@paretowilfredo daha önce 1 kere mülakata kaldım. başarısız yazıyordu. yedek de değildi. 2 kere daha girme hakkım varsa çok iyi. çünkü 1000-1200 arasında mülakata kalsak çok umutlanmamak gerek. 10. promosyonda daha umutlu olurum? o yüzden sormuştum eyvallah üstad Allah razı olsun
-
Referans isteniyor mu.
-
@wagner kardeşim hesabın inşallah doğru olur diyorum ve ekliyorum parametrelerini bizimle paylaş da ortalık şenlensin
-
Ben de şunu merak ediyorum hocam @paretowilfredo kasım gibi yeni alimdan bahsediliyor. Biz 9.donem olarak başarılı olsak kasima kadar açıklanır mı? 8'lerin biraz ağır ilerledi süreci. Bizim durumu kestirebiliyor muyuz
-
Arkadaşlar bizim kadromuz olan yerin 1/4üne istatistikçiler sokuyor. Kurum içinde nasıl bakılıyor bu gelenlere? Buna niye itiraz etmiyoruz?
-
@ordinal-fayda Onlara zaten doğru düzgün kadro verilmiyor en azından oraya girsinler.
-
@sınavstilisti Dostum 8 bitmedi, 9 yeni başladı, Bakan değişti hele bir sakin
-
@İnmyheart İkinci alıma baya düşer. Mesela ben Guy mülakatı da bekliyorum. Kazanırsam Sgk'ya müracaat etmem. Eminim bu şekilde birçok kişi vardır
-
@ZeljkObra sgkya cok ozel degilse neden gecis yapmazsiniz ?
-
@sasasa gül bakalım sonuçlar açıklanınca bende sana güleceğim 85 altına düşmez
-
@ekon muhtemelen hem guy da istediği şehir olduğu için hem de maaş farkı olmadığı için hatta guy un maaşı 100 lira daha yüksek