9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@rapist kardeşim herkes öyle öngürüyor inşallahda öyle olur benımkıde sınırda bakalım şu branş bazı sıralamaları açıklarsa ösym daha rahat tahmın ederız ama bnce max 74 olur dıye dusunuyorum bu sene herkes ıyı yapmış maşşallah bizimkiler bilinçlenmiş.
-
82.8 sgk fm dyorum başkada bişe demiyorum
-
@Pozitif teşekkürler hocam. önceden giren arkadaşlara sormuştum referans yazılıyor 2 tane demişlerdi. değişen bir şey mi var acaba? @paretowilfredo
-
@wagner kardeş senin puan 82.6 olduğu için öyle hesaplamadın demi
-
@totti puan tam 83 ise sıralamanı öğrenebilir miyim? bir de mülakata 600-1200. sıradan girersek ne kadar umutlanmamız gerek?
-
@yamtar p42 1470 civarında
mülakata kaçıncı sıradan girdiğinin önemi hakkında pek bilgim yok -
@totti bir önemi yok
-
@Çetin benim puan 82.5 saparsa gelecek
-
@totti ikinci kısmı genele sormuştum hakkında hayırlısı olur inşallah
-
@wagner inşallah sapar kardeşim
-
Mülakat kitabı tavsiye edermisiniz
-
P42 : 82.68 sıralama 1652 gelme olasılığı nedir ?
-
Başvuran arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaştı mı ?
-
@ShankS tüyo gayet basarili
-
@MET sorun yok başvurabilirsiniz siz garanticiler
-
@Dellafeu Aynı şekilde yazılır dostum. Bu referans faslı okuldan hocalar veya bir memur olabilir.
-
@ordinal-fayda neden bu tip düşüncelere kapılırsınız anlamam... herkese bi kontenjan tanınmış, bu ülkede istatistik bölümü varsa istihdam da sağlanması gerek. Herkese ekmek kapısı açılıyor niye başkalarının ekmeğine engel olmaya çalışırsınız ki?
-
@paretowilfredo "Aynı şekilde yazılır" derken ne demek istediniz acaba? Bu aşamada bir referans isteniyor mu? Başvuruda öyle birşey görmedim.
-
@Nolmuyor aynen hocam insallah oyle olur. 86 puan ile 8.promosyonda yedekteyim. Bakalım 74.9 ile 9.promosyon ne olacak
-
@demoklesinkılıcı Eger formda secenek var ise 'ayni sekilde yazilir' demek istedim dostum.