9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Anladım:slight_smile: @paretowilfredo teşekkürler.Henüz puana göre sıralanacağımız bir aşamada referans konusu geçince telaşlandım.
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere komiser yardımcılığı başvuruları da devam ediyor.Denetmen yardımcılığı ve komiser yardımcılığını asil olarak kazansaydınız tercihiniz hangi yönde olurdu ? Neden ?
-
@kaptan denetmen yardımcılığı olurdu üniformalı meslekler biraz itici gelmiştir hep.
-
@kaptan Denetmenlik olurdu sebebi de kendi alanımla alakalı bir yerde olmak istemek.
-
@paretowilfredo hocam size bisey sormak istiyorum
Mulakattan sonra atamalar hangi puanla oluyor hocam kpss puaniyla mi yoksa mulakat puaniyla mi yoksa ortalamasini mi aliyorlar ??
Birde hocam denetmen olursak sayet meslekte mufettislige gecis imkanlari nasildir?? -
@paretowilfredo hocam başvuru daki resim vesikalıkmı olmalı biyometrikmi ?
-
83.41 p23 puanımızla başvurduk bakalım Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
-
@kaptan Denetmen yardımcılığını seçerdim.Tamamen çalışma alanlarına ve kendi ilgilerime göre değerlendiriyorum.
-
@optimumblue3 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
P42 : 82.68 sıralama 1652 gelme olasılığı nedir ?
Geçen alımdaki ben geldi gözümün önüne.
Puanlar sıralamalar çok benzer.
İNŞALLAH neticesi de benzer -
@paretowilfredo Üstad burda çelişki yok mu :(. Vatani görevi yaparken devlet kurumunu kazanıyorum ama kazanılmış hakkım ölüyor mu nasıl oluyor bu :((
-
@Mimar Sağolasın peki iş hukuku falan içi başka kitap ta almayı düşünüyorum sence gerekli mi
-
@lethe Dostum atamaya esas puan mülakat puanıdır. Meslekte müfettişliğe geçiş hakkı gibi bir hak yok. KPSS'ye girip kurum sınavını kazanıp müfettiş olabilirsiniz ancak. İçerde bir dikey hareket söz konusu değil.
-
@sefaerennn Normal vesikalık kâfidir dostum.
-
@MET Dostum kurum 'askerliği ile ilişiği olmamak' şeklinde net şekilde kısıtı koyuyor ilana çıkarken. Ya tecil, ya muaf ya da yapılmış olmalı. Eğer askerde olmak dolayısı ile mesleğe tebellüğ etmezseniz malesef başlamamış sayılırsınız.
-
@paretowilfredo hocam ben onu aradım sordum. Başvuru esnasında askerliği ile ilişkin yoksa sorun olmaz dedi. Ilk başta bana da basvuramazsın falan dedi. Sonra güzelce izah ettim. Şuan ilişiğin yoksa sorun yok dedi.
-
@WilliamNiskanen Eğer işe başlama sürecinde tebellüğ etmemek problem değil dedilerse dostum esas alınabilir bu bilgi. Eyvallah güzel haber.
-
@paretowilfredo DPB bununla ilgili bi yönetmelik olması lazım. Askerlik hem kamu hizmeti ayrıca emsal kararlar var bunun için A grubu mesleklerde atama işlemlerinin zamanın belirsiz olmasıyla ilgili. Ben hak mahrumiyeti yaşatacaklarini düşünmüyorum. Benim hem sgk hemde guy mulakatim var.
-
@WilliamNiskanen Normal şartlarda yaşatılmaması gerek ve müktesep hak olarak değerlendirilmesi gerekiyor ancak müktesep hak konusuna muvafakatta bile saçma davranışlar sergileyen kurumlar var. O nedenle net bir şekilde konuşamıyorum. Standardize edilmesi lazım bu konuların aslında ama malesef çekincem kurumlar arası farklı uygulamalar olma ihtimali.
-
@paretowilfredo hocam zaten Ağustosta gidiyorum ben. Eylülün sonunda mülakat bitiyor. Belgelerin istenmesi tercih süresi işe başlama derken 3 aydan fazla sürer. Askerlik biter Ağustos celbindekiler için
-
@WilliamNiskanen İnşallah aksilik yaşamazsın dostum.