9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@davetsiz niye provoke ediym kardeşim bana da gelmeyecek diyorum ötesi var mı? 11 ağustos ta görüşürüz insanlara boşuna umut verilmemeli
-
sgk keşke hepsini çekolulardan alsaydı. biz girdikten sonra istatistikte öğrenirdik. ben çok büyük ihtimalle mülakattayım ama kesinlikle yanlış puan türünden alındığını düşünüyorum. ne yazık ki ibfliler olarak bu problemi çözemeyeceğiz. puan türlerini kurumlar ösym ile ortak düzenleselerdi böyle olmazdı. mobilite olmayınca olan yine bizlere oldu. yeni sistemle çok canımız yanacak gibi görünüyor. daha en başta böyle problemlerle karşılaştıysak sonraki alımları düşünemiyorum.
-
.........
-
@Mimar kardeşim görevini hakkıyla yerine getiren birisi olduktan sonra cinsiyetin önemi var mı?
-
............
-
@Nolmuyor hocam sizce kaca kadar düşer istatiatikte puan ? En kotu 73 74 olmaz mi
-
Rahat olun arkanıza yaslanin alın elinize mülakat kitaplarini 82.6 diyorum... 82.5 de sapma ancak... burası düğün bayram olacak rahat oluuuunnnn....
-
Başvuru yapan arkadaşlar; başvuru yaparken referans istiyor mu? Kgk'daki gibi mi?
-
@ordinal-fayda kasım duyumunun kaynağı ne acaba
-
@Dellafeu referans istemıyor.
-
@İnmyheart kasım duyumu derken hocam?
-
@ordinal-fayda kasımda yenı alım olacak demıssınz bnmı yanlş anladm yoksa
-
pardon ya onu @sınavstilisti arkadaş yazms yanlş etıketlemsm kusura bakmayın @ordinal-fayda
-
@wagner hocam 82.2 dusmez mi 10. Promosyonu mu bekleyeyim ben
-
@İnmyheart yanlış anlamışsınız hocam
-
@ZeljkObra Guy'a girdikten sonra merkez uzmanlık ya da kaymakamlık tarzı bir yer olmazsa müracaat etmem hocam. Oradan da başkası nasiplensin.
-
@gulsen1 çok özür dilerim benimki öyle kendi halinde bir hesaplama yani geledebilir.
-
@wagner hocam bu tahmini Nasıl yaptınız. Tabi inşallah sizin dediğiniz gibi 82 küsürler olsa
-
@wagner sadece fikrinizi sordum ozur dilemeyin. Gelmesi kucuk bir ihtimal zaten farkindayim.
-
83.0 puanla hayırlısıyla başvurumu yaptım Allah utandırmasın inşallah gelir.