9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlar bu başlıkta tartışmayı sonlandırın. Aksi takdirde moderatörler banlamak zorunda kalacak.
-
@varoufakis kimsin lan sen salyangoz yumurtası bu milletin değerlerine inanç silsilesinin Önder şahsiyetlerine 2.5 milyar Müslümanın inandığı alemlere rahmet peygamber Efendimize ve onun mübarek sözlerini derleyen alimlere hakaret ediyorsun!!! Ayrıca anayasımaza görede suç işliyorsun halkın dini değerlerini alenen aşağılıyorsun kin ve nefrete sürüklüyorsun bu yorum nasıl bu siteden yayınlanabiliyor kimse görmüyor mu ???
-
@siyahbeyaz arkadaş bilmediğinden elinde klavye hızlı yazdı amacı kötü değil hocam sakin olmak iyidir:)
-
@guyan-gelmiş hocam peygamber Efendimize hakaret eden birini savunmak gülücükler saçmak hayırdır ? Hata ile mi 50 60 defa klavyeye bastı ? Herkes elinde tuttuğuna dikkat etsin. . Birileri ısrarla bu platformu karalamak için bişeyler yapıyor bi yerlere malzeme veriyor. . Derhal Özür dilemeli yada üyeliği sonlanmalıdır bu siteyi mahfettirmeyeceğiz !!!
-
@siyahbeyaz hocam bilmiyor adam ne o sözlerin hadis olduğunun farkında ne de taberani'nin alim olduğunu biliyor yaptığı yanlış ama düzeltmesi gerektiğini söylersin ısrarcı olursa dediklerinde haklısın yapıcı olmak lazım.
-
@guyan-gelmiş ben aklıma yatmayan hadislere inanan biri değilim.
-
@varoufakis tamam o senin düşüncen saygı duyarım ama bunu kendi içinde yaşa.
-
@guyan-gelmiş hocam ksb ama ben senin gibisinide görmedim.. ne Şiş yansın ne kabap la olmaz bu işler . Yorumda açıkca yazılmış Hadisi Şerif diye ayrıca cenneti cehennemi insanlara tebliğ eden kim olacak peygamberden başka yazık açıkca Efendimize sövemiyor onun yerine onun sözlerini derleyene Sövüyor sende bilmiyor diyorsun kişi sevdiği ile beraberdir ...
-
@siyahbeyaz tamam hocam git kellesini kopar er meydanında as.
-
Guy sayfasını da böyle terk etmiştim zamanında, sonuçlardan sonra gelmiştim... çok gereksiz muhabbetler dönmeye başladı..
11 ağustostan sonra görüşmek üzere
-
@varoufakis inan yada inanma o senin tercihin ne seni nede kimseyi bağlamaz. .. ama benim inandıklarıma hakaret edersen eden yerinle oynarım utanmadan yazıyorsun hala Özür dilemen gerekirken
-
@guyan-gelmiş yazık hakikaten allahın verdi canı allah alır sadece ... herkes sövsün bizde mal gibi okuyalım sadece tepkide vermeyelim. . Güzel iş
-
Selamın Aleyküm. @guyan-gelmiş dostumuzun paylastigi hadis rivayet vb. Sozlerin vaadlerinden daha cok ruhuna bakilsa ve anlasilsa zannediyorum bu tartisma sona ermis olurdu. Allah'a (C.C.) hatta O'nun Kuran'ına dahi alay edici bir tavirla yaklasilsa Hak o meclisten uzaklasin, konunun degismesine kadar da o muhabbette bulunmayin buyuruyor. O nedenle tartismak degil, buranin sogumasini beklemek Hak ve makul olan. (Nisa, 140. Ayet-i Kerime)
En temel sey Saygı'dır. Bunu ölçü edindikten sonra her sey cozulebilir, cozulebilmeli.
-
@paretowilfredo herkese saygı sonsuz biliyorsun hocam ama bizde inancımıza saygı bekliyoruz sadece kolay gelsin iyi çalışmalar
-
@staticman aa sory
-
Beyler benim bugün askerlik yerim belli oldu bu sınava giremiyormuşum.Pazartesi askerlik şubesine gideceğim Allah'ın izniyle.Bu konularda bilgisi olan paylaşabilir mi? mesela almam gereken belge,adı vs.
-
@akabe giremediğini nerden çıkartıyorsun dostum
-
Arkadaşlar çeko okuyanlar için sosyal güvenlik hukuku ile iş hukuku çalışmak yeterli mi. Yoksa çalışma sosyolojisi ve psikolojisi gibi konulara bakmalı mıyım?
-
@akabe sınava neden giremiyormuşsunuz ?
-
@akabe birliğine sınava giriş belgenle birlikte izin dilekçesi yazıp istersen sınava girebilirsin hocam. giremeyeceğini nerden çıkardın.