9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Dguy sınavına girecek varmı arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar Niğde kazanan var mı?
-
Memur olan arkadaslardan kazananlar işlerini bıraktılar mı
-
Arkadaslar balikesirden feragat edecegim gibi görünüyor. Ne zamana kadar ve nasil bilgisi olan var mi?
-
@ozlemmm hocama feragat atama tebliginiz gelene kadar yapilabiliyor. Tebligatlarin ne zaman geleceği belirsiz, en kısa zamanda feragat ederseniz hem sizin lehinizd hem yedek arkadaslarin lehine olur. Çünkü atamaniz yapildiktan sonra yaptiginiz feragat yedeklere yaramıyor, kadro yanmış oluyor.
-
@kai-hitwatari pazartesi dilekce gonderirim. Oncesinde ararim kurumu. Feragat etmeye karar versim ama emin olamamistim. Kimseni hakkina girmeden halledicem ins.
-
@ozlemmm hassasiyetiniz icin tesekkur ederiz hocam. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
-
@ucanbalon yok hocam neden bıraksınlar onlar muvafakat alana kadar kendi kurumlarından devam edecek. İş bıraksalarsa 657 ye göre çekilmiş sayılırlar 1 yıl gibi bir süre memur da olamazlar
-
@black anladım hocam nasıl işliyor süreç çok bilmiyodumda teşekür ederim
-
@ucanbalon benimde net bilgim yok ancak temel olarak sgk sizi çalıştığınız kamu kurumundan isteyecek onlarda muvafakat verince sgkya geçişiniz yapılacak atandığınızda aynı şekilde tebligat alacaksınız yani tebligat alana kadar çalışmaya devam.
-
@black ben kazanmadım zaten hocam memurda değilim merak benimkisi
-
@ucanbalon anlamsiz guldum
-
@kai-hitwatari çok saçma geldi demi aslında konu şu ben başka bi sınavda yedektim belki ordaki arkadaş sgkyı kazanmıştırda sıra bana gelir die umut dünyası yani o kadarda alakasız değilim :))
-
@ucanbalon insallah gelir hocam da muhabbet komik olmuş. Ona guldum, yanlış anlamayın
-
@kai-hitwatari yok hocam haklısınız
-
Hayırlı kandiller TY ailesi
-
@Kai-Hitwatari ayrıntılı yazmış şuna güldüm diye :D:D:D sanki sorduk :)))))
-
@poisson vay vay vay kimler gelmiş
-
@poisson uzun zamandır fitne dağıtmıyirsundur, özledin sanırım. Gadımı alayım
-
arkadaşlar merhaba,
İl tercihlerinden sonraki süreçte 6 arkadaşımız feragat edeceğini bizlerle paylaştı. kendilerine teşekkür ediyoruz. yeni işlerinde başarılar diliyoruz. başka feragat edecek var mı? yedek arkadaşlarımız heyecanla sizden bir haber bekliyor. daha iyi yerleri kazanan ve ya diğer sebeplerle (istediği ile yerleşmeyen vs) çalışmak istemeyen arkadaşlar kadroların yanmamasi yedeklerin hayallerinin suya düşmemesi için özen gösterirlerse mutlu oluruz. 9. promosyon olarak birbirimize sahip çıkalım