9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Güvenlik soruşturması hakkında bilgi sahibi olan varmı ne kadar sürer cagirilmamiz acaba bayramdan sonra hız kazanirmi duyumu olan varmı
-
Arkadaşlar 2 aydır iş müfettişi yardımcılığı sonuçları açıklanmadı.Bu nedenle Bakan hanimin Instagram adresine açıklanması için yi yazmaya başladık.Aciklandigi taktirde bircok arkadaşımız buradan feragat edecek.Bu da yedek arkadaşlarımız için bir fırsat olacak.Sizlerin de bu konuda bize destek olmanızı rica ediyoruz
-
@texas o sınavda yıllardır her aşamada çok yavaş ilerliyor. Hatta müfettiş yard. iken müfettiş olduğunda bile üçlü kararname için bir kaç yıl bekletilme oluyor.
-
O değilde mülakatın açıklanmadığı aralar twitter da çsgb çok hantal bir bakanlık inşallah lağvedilir gibi bir şey demiştim. Bu bakanlıkların birleşmesi ve çsgb'nin lağvedilmesi konusu gündemdeyken aklıma geldi o zaman nasıl bir dua ettiysem artık... gerçi dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım bakarsınız vazgeçerler.
-
Ramazan bayramımız mübarek olsun
@karazıpkalı @Kai-Hitwatari @poisson @tudisiar @Gök-Kız @nilayfb @aliyar-bey @furkitofaso @mk5561 @22121121 @mağdurum @meçhulasker @Shady1 ve büyük başkan @nonbisinidem -
Herkese hayirli bayramlar degerli dostlar. en kisa zamanda 10. Pronun gelmesi dileğiyle
-
@maricinal tesekkurler hocam iyi bayramlarr
-
@maricinal selamlar gençlik, bayramınız mübarek olsun MK kalite farkıyla havanızı attığınız bir bayram olmuştur insaAllah, kendim olmasam da namım yürüyor malum @Kai-Hitwatari @poisson @Gök-Kız @karazıpkalı @aliyar-bey @22121121 @nonbisinidem @mağdurum @tudisiar @meçhulasker
-
@maricinal Teşekkürler 9.pronun efsane ekibi başta olmak üzere ben de herkesin bayramını kutluyorum
-
-
@22121121, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mk5561 @mk5561 Aleykümselam Namınız her yerde belli zaten söylemenize gerek yok
Marka başka oluyor iki defa etiket atmışım @mk5561
-
@maricinal Ooo başkann senin de bayramın mübarek olsun. Allah tekrarına kavuştursun
-
@mk5561 MK Başkan senin de bayramın mübarek olsun. Rabbim tekrarına kavuştursun, yolunu bahtını her daim açık eylesin.
-
@22121121 elin ayağına dolasmistir normal, pek ortarda gozukmuyorum ya sıradan halkla iki iletişim kurunca hemen böyle etki olusuyor teşekkürler efenim
-
@meçhulasker ooo senden ilk defa boyle dua aldım üstelik çok da güzel Allah razı olsun valla görünce mutlu oldum. Ne diliyorsan fazlasını goresin meçhule giden bir gemi
-
@mk5561 Kalitenizden ve kendinizi beğenmekten vazgeçmemişsiniz, ödün vermemişsiniz Zaman seni değiştirmemiş bakıyorum
-
Başta 9. Promosyon sonuçlarını beklerken kader ortaklığı yaptığım arkadaşlar olmak üzere (özellikle gececi goy goy tayfası) tüm TY ailesinin Ramazan Bayramını kutluyorum. Allah herkese hayırlı, bol rızıklar nasip etsin. Sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömür versin.
-
@maricinal iyi bayramlar satranç bey ve goygoycu tayfa ve tabi ki Ty ailesi
-
@22121121 beni tanıdığınız gibi hatırlayın istedim kötü mu ettim
-
@mk5561 Seni hatırladığımız gibi tanıyoruz biz