9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar Bursa' yı kazanıp Bursa grubunda olmayan arkadaşlar gruba dahil olmak isterlerse iletişime geçmeleri çok iyi olur. Hem yedek arkadaşlar için Bursa da boşluk olup olmadığını da anlamış oluruz . Hala 4 kişi eksik grubumuzda.
-
Balıkesir için de ben parantez açmak istiyorum eksik asilleri bekliyoruz
-
@antimülakat amin teşekkür ederiz
-
@freeboy nerde bekliyorsunuz
-
manisa kazanan arkadaşlar bana ulabilirler özelden isterlerse eve filan çıkabiliriz diye dusunuyorum zira kira fiyatları yuksek.
-
Arkadaslar il tercihi sonuçlariniz hayirli olsun,
hepinize başarılar diliyorum meslekte.
Allah görevinizi hakkıyla yapmayi nasip etsin .
Bir gün biz de hak ettigimizi göreve geliriz insallah
Bizlere de dua edin mübarek ramazan ayinda ,
Hoşçakalin -
@freeboy bende yeni atanmış denetmen yardımcısıyım gelin adaylarını bekliyoruz(annem ve ben)
-
@shady1 eyvallah hocam inşallah gelecek promosyon ile buluşuruz ama o zamana kadar üstadın olabiliriz
-
@shady1 allah sana daha güzellerini nasip eder inşallah hocam
-
@shady1 teşekkür ederiz hocam en kısa zamanda daha iyisi sizin olsun insallah
-
@rterdogan mkilicoz@sgk.gov.tr uzerinden iletisime gecebilirsiniz
-
@lasans hocam numaranizi özelden atın gruba alaym
-
@sosyalikilik dostum biri benim
-
istatistikten atanıp feragat edecek olan var mı acaba ??
-
Arkadaşlar 10.promosyon için 2018 KPSS öncesi bir alım olma durumu var mı? Herhangi bir duyum alan varsa paylaşabilir mi?
-
@veliat34 sgk için bilmiyorum ama başka kurumlar için alıma başbakanlıktan onay çıkmamış bu yüzden kısa vadede hiç birim kurumun alım yapabileceğini düşünmüyorum yeni sınava odaklanmakta fayda var bu saatten sonra
-
@furkitofaso Desene bu yıl da yine işsizim
-
Bu saatten sonra sadece tebligat mi bekleyecegiz yoksa, yapmamz gereken bir sey var mi
-
yeni oluşumda mesleğin geleceği ile ilgili herhangi bir bilgi var mı acaba @paretowilfredo. dernek falan şu sıralar gereğinden fazla sessiz sanki bir şeyler var da kesinleşene kadar açıklamak istemiyor hissi uyandırıyor. sen çok sessizsin. kimse bir şey paylaşmıyor kafamızda kötü senaryolar var. olumsuzda olsa bilgi paylaşabilir misin acaba ?
-
Gelir Uzmanları ve Mali Hizmetler Uzmanları gibi Sgk Denetmenleri de 3.600 Ek Gösterge taleplerini dile getirmelidir. Bakın bizim sitemizde dahil bu türden haklı talepleri her zaman yayımlıyoruz. Bugün Mali Hizmetler Uzmanlarının da taleplerini sitemizde yayimlayacağız.