9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@conmaynard 208
-
Arkadaşlar tercihler açıklandı...
-
@oguzhandmrhn teşekkürler ;))))
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Manisa'ya gelecek arkadaşların soruları varsa yardımcı olabilirim.
-
hayırlı olsun arkadaşlar
-
Kocaeli'ne kimler çıktı :)benden başka
-
@izmir hocam manisa'ya gelmiyoruz ama başlayınca bizi ne bekliyor yani meslekle ilgili biraz bilgi verseniz çok memnun olurum
-
Arkadaşlar asil kadro işe ne zaman başlar tahminen?
-
@oguzhandmrhn bulunduğunuz ile göre değişir hocam güvenlik soruşturması tamamlananlar başlar en erken 1 buçuk ay falan olur tahminimce
-
Tercih sonuçları hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar. İstanbul'la alakalı bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara her daim kapım açıktır.
-
Benim şehir için kontenjan yoktu Üstad olamadım ama hepiniz Üstad diyebilirsiniz şaka bi yana hepinize hayırlı olsun tekrar
-
Dostlar hepinize Merhaba. Çok şükür şu uzuun soluklu sürecin sonuna geldik. Her birinize atandığınız illerde başarılı bir meslek hayatı diliyorum. Allah utandırmasın ve mesleği hakkı ile icra etmeyi nasip etsin her birinize.
-
Arkadaşlar İstanbul ile ilgili bilgi verebilecek olanlar var mı?
Denetmen Yardımcıları Beyoğlu'nda değil de galiba yeni binaya ya da ilçe müdürlüklerinde başlatılacakmış.
50 kişilik İstatistik kadrosunda nasıl bir değerlendirme yapılır? -
@oguzhandmrhn İl müdürlüğünce uygun bir yere ataman gerçekleştiriliyor hocam. Bizatihi gidip talebini iletme şansın da varmış.
-
@izmir hocam benım manısa bı yardımcı olabılır mısın bana
-kira durumu?
-ne zamana başlarız
-Kurum Amirleri nasıl
-il gelişmişlik durumu vb bılgılendırır mısın -
Arkadaşlar yedekler için ilana ne zaman çıkılır tahminen söyleyebilir misiniz ?
-
@baumol hocam bu talebi nereye iletebiliriz acaba
-
@oguzhandmrhn İlk gün il müdürlüğüne gittiğimizde yapıyoruz.
-
@baumol hocam atama gvs bitince ilgili il mudurlugunce bizi ariyarak mi gerceklestirilecek bilginiz var mi
-
@sacred123 Hem arama hem de eve tebligat olur hocam.