9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@carpediem bursa, yalova, balikesir, çanakkale, izmir...
-
@ozlemmm hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@carpediem tesekkürler sizin siraniz ve tercihiniz nedir?
-
@ozlemmm benim 193 Van İzmir Antalya diye gidiyo size Balıkesir gelecek gibi WhatsApp grubu kurmuştu arkadaşlar 200+ kişi tercihlerini sıralamalarını yazdılar felan
-
@carpediem watsap grubuna katilmamistim malesef sizin de hayirlısi olsun. Tebrik ederim
-
Elinizde çeko çıkmış soruları varsa göndermenizi rica edebilir miyim arkadaşlar. Özgün soru da olur..
-
@tuketiciranti, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Elinizde çeko çıkmış soruları varsa göndermenizi rica edebilir miyim arkadaşlar. Özgün soru da olur..
Mail adresini verirsen gönderebilirim hocam ben
-
@iüiktisat Dostum yaptığım soruşturmanın ilk geri dönüşünde kısa vade için Personele dair bir çalışmamız yok dendi. Bunu seni yalanlamak için söylemiyorum yanlış anlama. Ancak malesef böyle bir bilgi geldi bana ve sağlam da bir kaynaktan. Bir kaynaktan daha bilgi bekliyorum, onu da paylaşacağım. Bakalım bekleyip görelim.
-
İl tercihleri ne zaman sonuçlanır acaba bir bilginiz varmı ?
-
@torpil-siz 1 haziran belge teslimi için son gün,sonuçlarda haftaya açıklanır büyük ihtimalle hocam
-
Belgelerimin teslim edilip edilmediğini teyit edebileceğim bir numara var mı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
not: ptt gönderi takipten kontrol ettim ancak doğru yere gidip gitmediğinden emin değilim sadece.. -
Arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum. Lisans okuyan biri önlisans kpss girebilir mı ? Önlisans diploması yok.
-
@hadinbahım giremez ancak lise olarak girebilirsiniz veya isterseniz lisanstan girebilirsiniz tabi mezun olmanıza 2 yıldan az bir süre varsa. 2 yıldan çok süre varsa liseden girmek mantıklı yoksa lisan puanı kullanamadan yanar.
Ön lisans diploması olup lisan okuyanlarda ön lisans veya lisanstan istediği birisine girebilir. Lisans mezunu da olmuş ise ön lisanstan giremez mecbur lisanstan girer.
-
@sacred123 https://www.turkiye.gov.tr/sgk-sso-evrak-takip buradan bakabilirsin.
-
@baumol allah razı olsun tesekkurler
-
@baumol evrakları ben kargo ile değil de arkadasim teslim etti e devlette görünmüyor acaba sadece kargo ile yollanan mi görünüyor orada yoksa bir sıkıntı varmıdır?
-
Tekrar selam arkadaşlar, ben ik tercihi yapmadım feragat etmiş sayılıyorum değil mi?
-
@andone Evet hocam il tercihi yapmayıp evraklarını göndermeyenler otomatik feragat etmiş sayılıyor diye biliyorum yani ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.
-
@torpil-siz Elden verenlerinki daha sisteme girilmemiş demek ki hocam. Arkadaşımın da öyle.
-
@andone asil sıranız kaçtı hocam?