9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Kırklareli cıktı bana nasl bir yer, il muduru nasıl anlatsn bilen birileri
-
@baumol merhaba. denetmenlerin çalışma yerleri il müdürlükleri mi yoksa ilçe müdürlükleri de oluyor mu?
-
@slutsky ben cevaplayım hocam bunu. İstanbul harici il müdürlükleri İstanbul'da ise ilçelerde de görev veriliyor.
-
@gökhan 3 ay gibi bir süreyi bulabilir zaten geçmiş yıllarda da asillerin yerleşmesi ile yedeklerin yerleşmesi arası yaklaşık bu kadar olmuş. Bu süre ne kadar geç olursa yedeklerde daha çok kişi yerleşebilir. Bence 2 ay içerisinde yedek duyurusu da gelir
-
@black hocam doğru ama kasım da da eğitim var temmuz ayı gibi yedeklere duyuruya çıkmazlar mı diğer türlü kasım da ki eğitime yetiştiremezler diye düşünüyorum
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar benimde kocaeli oldu hepimize hayırlı olsun wp grubuna nasıl girebilirim
-
@gökhan kasımda eğitimi unutun o tarih muhtemelen değişir eğer sıra dışı bir uygulama yapılmazsa en erken atanan ağustos gibi başlayacak en geç de eylül ekimi bulur. Eğitimlerin iş başlamadan yaklaşık 6 ay sonra olduğu söylendi yani nereden baksanız o eğitim gelecek yıl mart nisanı bulur tabi bunlar tamamen tahmini.
Kurum sıra dışı olarak biz bu adamları 6 ay beklettik o arada gvs yapmıştık deyip kısa sürede atamaları tamamlarsa belki kasım gibi eğitime alabilirler ama ben böyle bir şey yapılacağına pek ihtimal vermiyorum zaten önümüzde seçim var kimsenin acelesi yok gibi gözüküyor.
Ama bana sorarsanız eğitim kasımda olacağına nisan gibi olsun hiç değilse bedavadan tatil yaparız gerçi bu seferde 2-3 ay geç başlayıp maaşı sgkya kaptırmak var neyse hayırlısı nasılsa o olsun... yedek arkadaşlarda biraz sabretsin her açıklanan mülakat ile yeni feragatlar oluyor-olacak inşallah onlarda da sıra çok gerilere gider
-
Konya kazanan yok mu
-
@okan-bekiro numaranı yaz kardeşim özelden bana ekleyelim
-
@baumol tren garından il müdürlüğüne nasıl gidilir ? Hep ben mi otobüs hatları sıraliycam az da sen sırala
-
@genclerbirlikli Tren garını kaldırdılar kardeşim istersen metrobüsle nasıl gidileceğini tarif edeyim
-
@baumol marmaray kullandırt bari
-
@genclerbirlikli Haremden gelirsen söz kullandırtıcam
-
@baumol varol
-
@black Anladım hocam sağolun bilgilendirme için hakkımızda hayırlısı olsun
-
@shady1 o oo hayırlı olsun Konya;)))
-
@poisson dostum biliyosun ki biz elendik bu surecte malesef kim var konya kazanan merakımdan sordum ben
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. İş hayatınızda Allah iyi üstadlar ile karşılaştırsın.
-
Balikesir ?
-
Bende sgk dan elendim fakat gümrük muhafaza kırklareli geldi yedeklerden. Nasip. A grubunun peşini bırakmıyacaz inşallah