9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Göktürk p23 84.5 sıralamam 1169
-
-
@Göktürk o konuyu erkek arkadaslar bilir ben konu dışıyım:) rica ederim
-
@Dellafeu evet çok daha verimli olur sanırım çok tşk ederim cidden çok uzun ve kapsamlı br ders..bazen ezberlemeye çalışıyorum yok olmuyor en iyisi okuyup anlatmak
-
Maliye iktisat hukuk muhasebe haricinde başka bi yerden soru geliyor mu arkadaşlar ilan metninde görmedim ben ama mevzuat vb. şeyler diyenler olmuş
-
@economistt mevzuattan ve güncel konulardan soru gelir bana geçen mülakatta güney sınırımızdaki yapılması muhtemel askeri hareketliliği sormuşlardı
-
Arkadaşlar merhaba, bu yıl ilk kez KPSS'ye girdim, p48 de 87 puanım var, kamu yönetimi ve uluslararası dahil edilen puan türlerinde sıralamam daha iyi. Daha çok iç işleri gibi bakanlıkları istiyorum ancak bu ilana da başvurdum. (P42 puanım 83.7)
Mülakat aşamasına kalıp kalamayacağım kesin değil biliyorum ama sgk denetmenliğiyle ilgili bazı yorumları okudukça kafamda soru işaretleri belirdi. Birçok kişi memnun değil gibi. Ben ilk açılan ilanlardan ve sözlü sınav aşamasından dolayı başvurmuştum ancak şimdi Sayıştay, İç işleri, Başbakanlık gibi kurumları beklesem mi diye düşünmüyor değilim. Şu ortamda iş beğenmemek de pek haddime değil ancak benzer durumdaki arkadaşlardan tavsiye almak isterim. Duruma göre başvurumu geri çekip listede yer kaplamak istemiyorum çünkü. -
@irmak rica ederim kolay gelsin
-
@economistt 7. promosyonda bana etkin ücret? maktu vergi? ohal? sorulmuştu.
-
@economistt İlanda hukuk konuları içerisinde yer alan 'İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku' mevzuatı içeriyor.
-
@yamtar hocam ben şunu merak ediyorum bir soru sorup direk cevabı mı bekliyorlar yoksa biraz yardımcı oluyorlar mı bilgime güvensem bile öyle bir anda cevabı çıkarmak çok zor
-
@fiscaldrag @yamtar @mrym
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Peki bu mevzuata nereden çalışmalı kitap mi almalıyım? Önerebileceğiniz kaynak? -
@economistt Mülakatta mevzuata dair bazı sorulara ağırlık verilmiş bugüne kadar, onlara bakabilirsiniz veya bizzat ilgili kanunları okuyabilirsiniz. Ekstra kaynağa gerek olduğunu düşünmüyorum.
-
@ShankS hocam genellikle yardımcı oluyorlar, hemen cevabı veremediğiniz zaman ya da cevabınızı toparlayamadığınız zaman müdahale ediliyor. Mesela gelir nedir gibi basit bir soru geldi ama siz nereden başlayacağınızı bilemediniz, komisyon farkına varıp mesela ücret gibisinden size nereden devam etmeniz gerektiğini belirtiyor. Başka bir örnek ise diyelim borcu sona erdiren haller soruldu, siz 3-4 tanesini söyleyip açıkladınız ise kalanları hatırlatmak amaçlı girişimlerde bulunuluyor.
-
@statistick bana gecen alimda medeni hukuk sordular. Derneklerin yonetimiyle ilgiliydi. Istatistik sormadilar. Ilk 100 de idim. 69 da biraktilar. Basarisiz oldum. 300 ve 250 nin ustunde siralamasi olanlar asil olarak kazandilar. Umidini kirmak istemem ama alinacaksan(!) aliniyorsun zaten.
-
@istatistik kötü olmuş üzüldüm sizin için ama haklısınız diyecek pek de bişey yok sanırım
-
Gundemi de takip edin arkadaslar.Gecen yil benim arkadasa suriye meselesi hakkinda ne dusunuyorsun.Baskanlik sistemi sence nasil gibisinden sorular sormuslar
-
76.8 puanla gelme olasılığı nedir arkadaşlar, yardımcı olur musunuz.
-
@nizamulmlk istatistik değilse bolumunuz maalesef mümkün değil
-
@AndOne 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@nizamulmlk istatistik değilse bolumunuz maalesef mümkün değil
Eğer ki istatistikse böülümünüz kendi düşüncem 75 le felan kapatacak. 75 ve üzeri mülakatta gibi..